Argassi

Koe Zakynthos

2000-luvun seikkailijat, katse tänne! Hylyt, vuoristomatkat ja huikeat auringonlaskut – Zakynthoksella on paljon tarjottavaa luonnosta nauttiville! 

Smuggler's Wreck

Löydä suosikkipaikkasi

Jos tahdot kokea muutakin kuin rantaelämää, on Zakynthoksella tarjottavana myös ihania luonoelämyksiä. Nauti vapaudesta ja tutustu vehreään luontoon omin päin – löydät varmasti oman suosikkipaikkasi. Jos nouset ylös saaren pohjoispuolella, näet takuulla henkeäsalpaavia näkymiä!

Saari sopii erityisesti kävelyretkille, mutta jos kaipaat vauhdikkaampaa menoa, suosittelemme vuokraamaan auron, skootterin tai pyörän. Jälkimmäiseen voit tutustua Motorclubilla, joka sijaitsee Laganasissa, mutta vuokraa pyöriä hotelleille myös muissa paikoissa. 

Smuggler's Wreck

Saaren pohjoispuolella sijaitsee Smuggler's Wreck, jossa on puoliksi hiekkaan hautautunut rahtialus. Aluksen voi nähdä ylhäältä vuorelta tai veneellä hienolta hiekkarannalta. Alueella on myös monia suuria luolia. 

Kefalonia

Päiväretki naapurisaari Kefaloniaan on takuulla unohtumaton kokemus! Täällä voit tutustua upeisiin tippukiviluoliin ja maanalaiseen Melissani -järveen. Kefaloniasta löydät upeaa luontoa ja aitoa tunnelmaa.

Luonnonihmeitä

Jos halua nähdä saaren kauneimmat auringonlaskut, kannattaa lähteä Kerin niemimaalle. Rentoudu tavernassa pienessä satamassa ja nauti ihanasta illallisesti luonnon äärellä.

Vaellusretkiä luonnossa

Vuorella, joka sijaitsee Kalamakin ja Argassin välissä, voit tehdä täydellisiä aamuretkiä tai pidemmän päiväretken, ja tutustua tarkemmin viinitarhoihin appelsiiniviljelyksiin. 

Melissani Kefaloniassa