Kokemuksia Marelen -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 12 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Siisti piha ja altaat, huoneet myös siistit ja mukavat. Rauhallinen ympäristö, vaikka lentokoneiden ääni toki kuului hotellille. Lyhyt kävelymatka rantaan ja kylälle. Aamupala toimiva, runsas valikoima. Kokki paistoi omeletteja.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-24


9 10:stä

+
Todella siisti ja puhdas ja toimiva huone. Ihana suihku! Monipuolinen allastarjonta alueella eli allas jokaisen makuun. Miellyttävä henkilökunta.
-
Ruoka saisi olla hieman maustetumpaa. Vaikka tarjonta oli monipuolista, ei makuelämyksiä juurikaan syntynyt.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-02


10 10:stä

+
Hyvät sängyt
-
Paremmat , matalat tyynyt

Vahvistettu asiakas: 2019-07-02


9 10:stä

+
Siisti, hiljattain remontoitu hotelli. Kolme allasaluetta, joista eniten aikaa vietimme aikuisten altaalla. Se oli mukavasti tuulensuojassa jopa tuulisimpana päivänä. Palvelu oli todella ystävällistä ja hotellin alue viihtyisä. Aamiainen oli kattava.
-
Huoneiden suihkussa ei ole kunnollista ovea tai verhoa, joten suihkussakäynti kastelee koko kylpyhuoneen lattian. Myöskään kuivatustilaa pyyhkeille tai uima-asuille ei ole.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-21


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Marelen -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

1616 arvostelua
Erinomainen
 
1017
Erittäin hyvä
 
412
Hyvä
 
128
Ei kovin hyvä
 
43
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

13.6.2018

Kirjoittanut PetteriH3

Erinomainen sijainti, loistava henkilökunta.

Marelen on loistava perhehotelli. Huoneet ovat isoja ja siistejä. Kolmiossa yöpyi nelihenkinen perhe loistavasti, lapsille oikeat sängyt ja oma huone. Brittityyppinen aamiainen. Muuten ruoka OK tasoa. Allasalue toimiva. Eritysmaininta henkilökunnasta joka oli erittäin avuliasta ja asiantuntevaa. Sijainti lähellä rantaa, mutta myös Kalamakin palveluiden lähellä. Miinuksena hyttyset jonka vuoksi parevekkeen ovea ei voi pitää varsinkaan yöllä auki. Ilmastoinnin sai lisämaksusta (50e/viikko) On vielä kesän 2018 Thomas Cookin yhteistyöhotelli, mutta parantaa palveluitaan mm. ruokailua kesäksi 2019 ja on sen jälkeen neljän tähden hotelli.

 
26.2.2014

Kirjoittanut june f Cowdenbeath, Yhdistynyt kuningaskunta

Hyvä paikka yöpyä

Oleskeltuani täällä heinäkuussa 2013, voin ehdottomasti suositella tätä hotellia kaikille. Kaunis rakennus upealla puutarhalla, joka on hyvin hoidettu Stevien puolesta. Hän on myös paikan yleismies. Tämä on perheomisteinen hotelli, ja he ovat paljon esillä ja helposti lähestyttäviä. He työskentelevät tarjotakseen parhaan mahdollisen kokemuksen vastaanoton palvelusta allasbaarin antimien ja ilta-aterioiden tarjoamiseen, ja tämän lisäksi illaksi on tarjolla ajanvietettä. Huoneistot meille 3:lle olivat erittäin pieniä, saatavilla oli kuitenkin suurempia huoneistoja kalliimmalla hinnalla. Ne olivat kuitenkin erittäin siistejä ja pyyhkeet vaihdettiin usein. Ruoka oli kaunista. Olimme itsepalveluperiaatteella, mutta söimme täällä suurimman osan ajasta kahden viikon aikana. Aterioita on saatavilla 5-8 € hintaan, ja ne ovat herkullisia. Heillä on paikan päällä Thomas Cook -viihdetiimi, ja showt ovat erittäin hyviä. Päiväaktiviteetit ovat myös fantastisia. Ehkä olimme pilalle hemmoteltuja viime vuonna, sillä meillä oli vuoden T.C. viihdetiimi koko yritykselle kanssamme... Cat, Darren, Kerry ja Becca. Mutta jos tunnet tarvetta mennä ulos, päätie on vain 5/10 minuutin kävelymatkan päässä. Siellä on paljon tekemistä, joista Olive Tree on suosikkini. Uima-allas on erittäin siisti, eikä se ole liian syvä. Palaan ehdottomasti tänne uudelleen, koska hinta-laatusuhde on fantastinen.

 
14.11.2013

Kirjoittanut angela p Aberdeen, Yhdistynyt kuningaskunta

Erinomainen

Olimme Marelenissa 14. lokakuuta-28. lokakuuta 2013. Minä ja kaksi lastani vietimme erinomaisen loman ja henkilökunta oli loistavaa, eritoten Louise joka oli aina valmis auttamaan. Respan Vaso jaksoi aina hymyillä ja oli todella avulias ja juttelevainen. Tapasimme paljon mahtavia ihmisiä ja huoneemme olivat aina puhtaita. Henkilökunta oli aina lähettyvillä tarvittaessa ja viihdyketiimi oli loistava. Lasten klubi oli vain ensimmäisellä viikollamme, ja tyttäreni rakasti sitä ja tapasi siellä paljon uusia kavereita. Allasbaarin Anna oli myöskin todella avulias. Toivomme palaavamme pian takaisin.

 
13.9.2021

Kirjoittanut I3339DIchristines

Lovely Hotel

Lovely lovely Hotel… clean rooms, friendly staff, great choices at breakfast would definitely stay here again if we return to Zakinthos. Close to a lovely beach and a short walk to lots of very nice restaurants. Pool was great and splash park is fab too.

 
8.9.2021

Kirjoittanut drHadas Rosh Pina, Israel

Great summer vacation at Marelen

We had a wonderful stay at Marelen. The room was spacious ( 1 bedroom apartment), super clean and quite. It had everything we needed. The pools were great, the splash pool is just amazing for the kids and the pool bar had a good variety of food and drinks to offer. The food was very fresh and tasty, although the hotel had to work according to COVID restrictions which was a bit annoying. But all in all we enjoyed every moment and would definitely come back. The staff made a great effort to make us feel at home!