Kokemuksia Marelen -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 5 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,4 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Siisti piha ja altaat, huoneet myös siistit ja mukavat. Rauhallinen ympäristö, vaikka lentokoneiden ääni toki kuului hotellille. Lyhyt kävelymatka rantaan ja kylälle. Aamupala toimiva, runsas valikoima. Kokki paistoi omeletteja.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-24


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Marelen -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

1630 arvostelua
Erinomainen
 
1031
Erittäin hyvä
 
413
Hyvä
 
128
Ei kovin hyvä
 
43
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

13.6.2018

Kirjoittanut PetteriH3

Erinomainen sijainti, loistava henkilökunta.

Marelen on loistava perhehotelli. Huoneet ovat isoja ja siistejä. Kolmiossa yöpyi nelihenkinen perhe loistavasti, lapsille oikeat sängyt ja oma huone. Brittityyppinen aamiainen. Muuten ruoka OK tasoa. Allasalue toimiva. Eritysmaininta henkilökunnasta joka oli erittäin avuliasta ja asiantuntevaa. Sijainti lähellä rantaa, mutta myös Kalamakin palveluiden lähellä. Miinuksena hyttyset jonka vuoksi parevekkeen ovea ei voi pitää varsinkaan yöllä auki. Ilmastoinnin sai lisämaksusta (50e/viikko) On vielä kesän 2018 Thomas Cookin yhteistyöhotelli, mutta parantaa palveluitaan mm. ruokailua kesäksi 2019 ja on sen jälkeen neljän tähden hotelli.

 
26.2.2014

Kirjoittanut june f Cowdenbeath, Yhdistynyt kuningaskunta

Hyvä paikka yöpyä

Oleskeltuani täällä heinäkuussa 2013, voin ehdottomasti suositella tätä hotellia kaikille. Kaunis rakennus upealla puutarhalla, joka on hyvin hoidettu Stevien puolesta. Hän on myös paikan yleismies. Tämä on perheomisteinen hotelli, ja he ovat paljon esillä ja helposti lähestyttäviä. He työskentelevät tarjotakseen parhaan mahdollisen kokemuksen vastaanoton palvelusta allasbaarin antimien ja ilta-aterioiden tarjoamiseen, ja tämän lisäksi illaksi on tarjolla ajanvietettä. Huoneistot meille 3:lle olivat erittäin pieniä, saatavilla oli kuitenkin suurempia huoneistoja kalliimmalla hinnalla. Ne olivat kuitenkin erittäin siistejä ja pyyhkeet vaihdettiin usein. Ruoka oli kaunista. Olimme itsepalveluperiaatteella, mutta söimme täällä suurimman osan ajasta kahden viikon aikana. Aterioita on saatavilla 5-8 € hintaan, ja ne ovat herkullisia. Heillä on paikan päällä Thomas Cook -viihdetiimi, ja showt ovat erittäin hyviä. Päiväaktiviteetit ovat myös fantastisia. Ehkä olimme pilalle hemmoteltuja viime vuonna, sillä meillä oli vuoden T.C. viihdetiimi koko yritykselle kanssamme... Cat, Darren, Kerry ja Becca. Mutta jos tunnet tarvetta mennä ulos, päätie on vain 5/10 minuutin kävelymatkan päässä. Siellä on paljon tekemistä, joista Olive Tree on suosikkini. Uima-allas on erittäin siisti, eikä se ole liian syvä. Palaan ehdottomasti tänne uudelleen, koska hinta-laatusuhde on fantastinen.

 
14.11.2013

Kirjoittanut 680angelap Aberdeen, Yhdistynyt kuningaskunta

Erinomainen

Olimme Marelenissa 14. lokakuuta-28. lokakuuta 2013. Minä ja kaksi lastani vietimme erinomaisen loman ja henkilökunta oli loistavaa, eritoten Louise joka oli aina valmis auttamaan. Respan Vaso jaksoi aina hymyillä ja oli todella avulias ja juttelevainen. Tapasimme paljon mahtavia ihmisiä ja huoneemme olivat aina puhtaita. Henkilökunta oli aina lähettyvillä tarvittaessa ja viihdyketiimi oli loistava. Lasten klubi oli vain ensimmäisellä viikollamme, ja tyttäreni rakasti sitä ja tapasi siellä paljon uusia kavereita. Allasbaarin Anna oli myöskin todella avulias. Toivomme palaavamme pian takaisin.

 
1.11.2021

Kirjoittanut KPM1509

EXCELLENT HOTEL & SERVICE

We celebrated our Silver Wedding Anniversary at this hotel in September, we couldn't have asked for a better holiday or experience. The staff couldn't have been more helpful throughout our stay. We received a cake & champagne for our anniversary and we were also upgraded to a suite. The Covid measures that were in place were exceptional, we felt very safe. The adult pool was great and the hotel and pool areas were spotless. We cannot recommend this hotel highly enough and look forward to another stay in the future. Only area that we felt could be improved was the snack bar around the pool, choice and quality of food could be better.

 
28.10.2021

Kirjoittanut B2346XKmargaretm

Excellent service, wonderful holiday

My husband and I spent 11 wonderful nights at the Marelen. At first we weren't sure if it would be too large and impersonal as we normally stay at much smaller places but we were pleasantly surprised. All the staff were extremely friendly and helpful, in particular a young lady by the name of Maria who greeted us at breakfast. This is not to say that any of the other staff were any less friendly. The room was very comfortable and kept spotlessly clean with a very pleasant outlook. We only had breakfast at the hotel but I've never seen such a large selection of food, all served by staff wearing the necessary masks. The hotel has 3 pools one of which is adults only which suited us. We visited the bar most nights which was well stocked and the barman, Nicos, was fantastic. There is a 5 minute stroll to a beautiful beach with the sea shallow for a long way out. As we are in our 60s and both have dodgy hips, we found the walk to the strip a bit of a struggle even though it's only a 15 minute walk as it's slightly up hill but a couple of times we got a taxi. There are some amazing places to eat and drink, one we particularly liked was the Pandesia. All in all the Hotel Marelen is a great place to stay.