Kokemuksia Marelen -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 5 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Sijainti lähellä rantaa, aikuisten allasalue, loistava aamiainen.
-
Huoneet vastapäätä lasten vesipuistoa Fun Splash aluetta ovat kamalassa metelissä johtuen veden kovaäänisestä virrasta. Ilmoitetut vesipuiston aukioloajat eivät pitäneet paikkansa vaan oli tunnin / puolitoista pidenmpään auki eli meteli jatkui. Nämä huoneet sopivat lapsiperheille, koska he siellä lasten vesipuistossa viihtyvätkin. Onneksi saimme vaihtaa huoneen hiljaisemalle puolelle taloa.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-30


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Marelen -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

1766 arvostelua
Erinomainen
 
1138
Erittäin hyvä
 
435
Hyvä
 
132
Ei kovin hyvä
 
45
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

13.6.2018

Kirjoittanut PetteriH3

Erinomainen sijainti, loistava henkilökunta.

Marelen on loistava perhehotelli. Huoneet ovat isoja ja siistejä. Kolmiossa yöpyi nelihenkinen perhe loistavasti, lapsille oikeat sängyt ja oma huone. Brittityyppinen aamiainen. Muuten ruoka OK tasoa. Allasalue toimiva. Eritysmaininta henkilökunnasta joka oli erittäin avuliasta ja asiantuntevaa. Sijainti lähellä rantaa, mutta myös Kalamakin palveluiden lähellä. Miinuksena hyttyset jonka vuoksi parevekkeen ovea ei voi pitää varsinkaan yöllä auki. Ilmastoinnin sai lisämaksusta (50e/viikko) On vielä kesän 2018 Thomas Cookin yhteistyöhotelli, mutta parantaa palveluitaan mm. ruokailua kesäksi 2019 ja on sen jälkeen neljän tähden hotelli.

 
26.2.2014

Kirjoittanut june f Cowdenbeath, Yhdistynyt kuningaskunta

Hyvä paikka yöpyä

Oleskeltuani täällä heinäkuussa 2013, voin ehdottomasti suositella tätä hotellia kaikille. Kaunis rakennus upealla puutarhalla, joka on hyvin hoidettu Stevien puolesta. Hän on myös paikan yleismies. Tämä on perheomisteinen hotelli, ja he ovat paljon esillä ja helposti lähestyttäviä. He työskentelevät tarjotakseen parhaan mahdollisen kokemuksen vastaanoton palvelusta allasbaarin antimien ja ilta-aterioiden tarjoamiseen, ja tämän lisäksi illaksi on tarjolla ajanvietettä. Huoneistot meille 3:lle olivat erittäin pieniä, saatavilla oli kuitenkin suurempia huoneistoja kalliimmalla hinnalla. Ne olivat kuitenkin erittäin siistejä ja pyyhkeet vaihdettiin usein. Ruoka oli kaunista. Olimme itsepalveluperiaatteella, mutta söimme täällä suurimman osan ajasta kahden viikon aikana. Aterioita on saatavilla 5-8 € hintaan, ja ne ovat herkullisia. Heillä on paikan päällä Thomas Cook -viihdetiimi, ja showt ovat erittäin hyviä. Päiväaktiviteetit ovat myös fantastisia. Ehkä olimme pilalle hemmoteltuja viime vuonna, sillä meillä oli vuoden T.C. viihdetiimi koko yritykselle kanssamme... Cat, Darren, Kerry ja Becca. Mutta jos tunnet tarvetta mennä ulos, päätie on vain 5/10 minuutin kävelymatkan päässä. Siellä on paljon tekemistä, joista Olive Tree on suosikkini. Uima-allas on erittäin siisti, eikä se ole liian syvä. Palaan ehdottomasti tänne uudelleen, koska hinta-laatusuhde on fantastinen.

 
14.11.2013

Kirjoittanut 680angelap Aberdeen, Yhdistynyt kuningaskunta

Erinomainen

Olimme Marelenissa 14. lokakuuta-28. lokakuuta 2013. Minä ja kaksi lastani vietimme erinomaisen loman ja henkilökunta oli loistavaa, eritoten Louise joka oli aina valmis auttamaan. Respan Vaso jaksoi aina hymyillä ja oli todella avulias ja juttelevainen. Tapasimme paljon mahtavia ihmisiä ja huoneemme olivat aina puhtaita. Henkilökunta oli aina lähettyvillä tarvittaessa ja viihdyketiimi oli loistava. Lasten klubi oli vain ensimmäisellä viikollamme, ja tyttäreni rakasti sitä ja tapasi siellä paljon uusia kavereita. Allasbaarin Anna oli myöskin todella avulias. Toivomme palaavamme pian takaisin.

 
18.1.2024

Kirjoittanut kyrra r

Incredible stay <3

we stayed at Marelen for 7 nights on B&B and it was amazing to say the least, I am currently a apprentice travel consultant and I will absolutely be recommending this to my customers, so they can have as much a magical experience as we did!

 
25.11.2023

Kirjoittanut Barrie W

Don't look any further..!! just book it, you won't be disappointed.

If you are going to Zante & would like the perfect place to stay look no further. The Hotel and the staff can not do enough for you. We used this lovely hotel & staff for our home for 10 days & they was very happy for our wedding guests to pop in & say hello when ever they wanted. Which was awesome for us. Some if our guests stayed here too & was very happy with us recommending this hotel as it was spot on from start to finish. The grounds are very well looked after and are lovely to take pictures of my beautiful bride before she headed away for our wedding venue. To be fair a lovely place for a wedding too. We had an awesome time here & would defo go back any time🫶🏼 Thank you again to the great hotel management & their amazing staff for helping making our Holiday/Wedding the best it could ever be. Barrie & Ting & Olivia