Kaksio

Valoisia ja viihtyisiä kaksioita, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone pienehköllä parivuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, uuni, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet. Amme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 56 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Suurehko yksiö

Suurehkoja yksiöitä, joissa kaksi erillistä vuodetta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, uuni, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet. Amme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Yksiö

Valoisia ja viihtyisiä yksiöitä, joissa pienehkö parivuode. Minikeittiö, jossa keittolevyt, uuni, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet. Amme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.