Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai terassilla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö jossa keittolevyt, uuni, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv. Silitysvälineet. Amme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 56 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Suurehko yksiö

Suurehkoja yksiöitä parvekkeella tai maaterassilla. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Minikeittiö jossa keittolevyt, uuni, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv. Silitysvälineet. Amme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella tai maaterassilla. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Minikeittiö jossa keittolevyt, uuni, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv. Silitysvälineet. Amme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.