Eleni Beach

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Lähempänä rantaa on tuskin mahdollista asua. Vietä lokoisaa lomapäivää rannalla rantatuolissa kirjaa lukien ja rentoutuen. Hotellin ravintola tarjoaa nälän yllättäessä päiväaikaan pientä purtavaa.

Lomia löytöhinnoin!

Kreikan lomat nyt jopa -45 % kesä,- heinä- ja elokuussa. Varaa nyt!


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Yksiö 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Keskeinen ja samalla rauhallinen sijainti sekä meren läheisyys.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 153 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 650 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pieni ja viihtyisä Eleni Beach on lähellä kaunista Livadian rantaa. Hotellialue koostuu useista rakennuksista. Livadian tavernat ja satama sijaitsevat mukavan kävelymatkan päässä.

Rannalla hotellin lähellä on maksuttomia aurinkotuoleja. Voit majoittua joko kahden hengen huoneissa, joihin sisältyy aamiainen, tai huoneistoissa, joissa voit valmistaa suosikkiaamiaisesi itse. Hotellin snackbaari tarjoaa aamiaista ja yksinkertaisia annoksia, avoinna klo 18.00 saakka.

Maksuton wifi koko hotellissa. Tallelokero vastaanotossa maksutta, vastaanotto on avoinna päivisin. Oleskeluhuone, jossa tv ja pelejä.

Ateriat

Kahden hengen huone:

Sisältyy:

  • Aamiainen.

Huoneistot:

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiainen.

Päivitämme sivustoamme

Päivitys tehdään tiistain ja keskiviikon välisenä yönä klo 23.00 - 04.00. Päivityksen aikana ei matkojen varaaminen tai Minun Lomani -sivulle kirjautuminen ole mahdollista.

Hotellit Tilos

Apollo (Tilos)

Keskellä pittoreskia Livadia Tiloksen saarella sijaitsee pieni hotelli Apollo. Hotellissa on kodikas tunnelma ja vain 12 huoneistoa. Ranta ja tunnelmallinen satama sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Livadia Beach

Livadia Beach on rauhallinen huoneistohotelli, jossa on puutarha ja näköala merelle. Livadian hieno pyörökiviranta on aivan hotellin ulkopuolella ja keskustan ravintoloihin on vain kävelymatka.

Ilidi Rock

Tervetuloa huoneistohotelliin Ilidi Rock, joka sijaitsee lähellä rantaa Tiloksella. Hotelli sijaitsee korkealla vuoren rinteellä ja täältä on kaunis näkymä kohti merta. Hotellilla on hyvä sijainti lähellä rantaa ja keskustaa.

Olympus

Lomaile kodikkaassa hotellissa kävelymatkanpäässä rannalta. Olympus sijaitsee keskeisellä paikalla ja tarjoaa kaiken oleellisen rentoon ja rauhalliseen lomaan.

Elli Bay

Hotelli Elli Bay sijaitsee Egeanmeren rannalla Livadiassa, Tiloksen saarella. Täällä majoitut klassisissa valkoseinäisissä kreikkalaisissa rakennuksissa sinisine kattoineen. Hotellin lähellä on tavernoita ja ruokakauppoja.

Irini Tilos

Hurmaava hotelli Irini sijaitsee vehreässä puutarhassa lähellä pientä hiekkarantaa Livadian laitamilla Tiloksella, ja toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat. Puutarhassa on allas ja hotellilta on vain muutaman minuutin kävelymatka keskustaan, jossa on muutamia ravintoloita ja kauppoja.