Eleni Beach

  • Rantahotelli
  • Korkea asiakastyytyväisyys

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Lähempänä rantaa on tuskin mahdollista asua. Vietä lokoisaa lomapäivää rannalla rantatuolissa kirjaa lukien ja rentoutuen. Hotellin ravintola tarjoaa nälän yllättäessä päiväaikaan pientä purtavaa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Yksiö 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti on todella kiva. Henkilökunta erittäin ystävällistä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 151 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 650 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pieni ja viihtyisä Eleni Beach on lähellä kaunista Livadian rantaa. Hotellialue koostuu useista rakennuksista. Pienessä ravintolassa tarjoillaan yksinkertaisia aterioita ja aamiainen. Snackbaari on auki klo 18 saakka. Maksuton tallelokero vastaanotossa. Oleskeluhuone, jossa tv ja pelejä. Maksuton wifi. Rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Kahden hengen huone:
Sisältyy:

  • Aamiainen.

Huoneistot:
Lisämaksusta:

  • Aamiainen.

Hyvä tietää

Vastaanotto on avoinna päivisin.

Hotellit Tilos

Apollo (Tilos)

Hotelli Apollo on pieni huoneistohotelli, jossa on kaikkiaan vain 12 huoneistoa. Hotellilla on kodikas tunnelma. Täällä majoitut pittoreskissa Livadiassa. Ranta ja tunnelmallinen satama sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Livadia Beach

Livadia Beach on rauhallinen huoneistohotelli, jossa on puutarha ja näköala merelle. Livadian hieno pyörökiviranta on aivan hotellin ulkopuolella ja keskustan ravintoloihin on vain kävelymatka.

Irini (Tilos)

Hurmaava hotelli Irini sijaitsee vehreässä puutarhassa lähellä pientä hiekkarantaa Livadian laitamilla Tiloksella. Puutarhassa on allas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellilta on vain muutaman minuutin kävelymatka keskustaan, jossa on muutamia ravintoloita ja kauppoja.

Ilidi Rock

Tervetuloa huoneistohotelliin Ilidi Rock, joka sijaitsee lähellä rantaa Tiloksella. Hotelli sijaitsee korkealla vuoren rinteellä ja täältä on kaunis näkymä kohti merta. Hotellilla on hyvä sijainti lähellä rantaa ja keskustaa.

Michalis & Marina Studios

Michalis & Marina Studios on pieni huoneistohotelli viehättävällä Tiloksen saarella. Hotelli sijaitsee rinteessä, josta on upeat näkymät Egeanmerelle. Sekä ranta että Livadian keskusta ovat kävelyetäisyydellä, joten pulahdus mereen tai ravintola-illallinen eivät ole koskaan kaukana. Varaa huoneisto merinäköalalla ja nauti merinäköalasta koko lomasi ajan.

Olympus

Lomaile kodikkaassa hotellissa kävelymatkanpäässä rannalta. Olympus sijaitsee keskeisellä paikalla ja tarjoaa kaiken oleellisen rentoon ja rauhalliseen lomaan.

Elli Bay

Hotelli Elli Bay sijaitsee Egeanmeren rannalla Livadiassa, Tiloksen saarella. Täällä majoitut klassisissa valkoseinäisissä kreikkalaisissa rakennuksissa sinisine kattoineen. Hotellin lähellä on tavernoita ja ruokakauppoja.