Niriides

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tunnelmallinen hotelli Niriides koostuu useammista pienistä rakennuksista, jotka on rakennettu rinteeseen. Hotellilla on ihana luonnon varjostama terassi, jonka vierellä olevasta snackbaarista voit tilata kevyitä aterioita ja nauttia kreikkalaisesta vieraanvaraisuudesta ja kauniistä näkymistä kohti merta.


Huonetyyppi

Kaksio 1-4 henkeä. Superior -kaksio 2-4 henkeä.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 94 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Niriides koostuu viidestä rakennuksesta, jotka on rakennettu rinteelle merinäkymien äärelle. Nauti snackbaarin kevyitä aterioita ja raikkaita juomia puutarhan terassilla. Hintaan sisältyvä aamiaispöytä koostuu paikallisista ja kotitekoisista tuotteista.

Hotellilla ei ole allasta, mutta tien toisella puolella on Nimborion pikkukiviranta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto on avoinna varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, noin klo 8.00-23.00. Maksuton pysäköinti. Noin 3,4 kilometriä Symin satamaan. Portaita ja korkeuseroja hotellialueella. Paikallisliikennettä, joka voi olla paikoitellen ruuhkaisaa.

Hyvä tietää

Tie ylitettävä rannalle kuljettaessa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Pienet ja viihtyisät hotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Paljon palaavia asiakkaita
  • Yksilöllinen palvelu ja kodikas ilmapiiri