Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa kaksi lisävuodemahdollisuutta vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 27-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa pieni parisänky ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22-26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Perhehuone

Perhehuoneita kahdella makuuhuoneella väliovella. Kahdelle hengelle varattaessa koostuu huone yhdestä makuuhuoneesta. 3-4 hengelle varattaessa koostuu huone kahdesta makuuhuoneesta väliovella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Yksiöitä, joissa pieni parisänky ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 27-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle