Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi. Avoin pohjaratkaisu makuuhuoneen ja olohuoneen välillä. Parisänky tai kaksi yhden hengen vuodetta ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 27-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22-26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi. Perhehuoneet koostuvat kahdesta makuuhuoneesta, joiden välissä on liukuovi. Toisessa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta ja toisessa lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai terassi. Parisänky ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 27-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle