Deluxe-huone

Deluxe-huone jossa parveke tai terassi ja merinäköalalla. Parivuode. Maksuto wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Perhehuone 4 norm. vuodetta

Perhehuone jossa parveke tai terassi. Perhehuone koostuu kahdesta rakenteeltaan avoimesta makuutilasta. Parivuode ja kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huone jossa parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Sviitti

Sviitti jossa parveke tai terassi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 4o neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.