Deluxe-sviitti

Deluxe-sviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Ulkotilassa on lämmitetty allas, aurinkotuolit ja ruokailuryhmä. Parivuode ja olohuoneosa sohvalla. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta.Tv satelliittikanavilla, vedenkeitin ja jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 48 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkilölle

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai avoin terassi merinäköalalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla, vedenkeitin ja jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi jacuzzilla ja merinäköalalla. Ulkotilassa on jacuzzi, pöytä, tuolit ja aurinkotuolit. Parivuode ja olohuoneosa sohvalla. Lisävuodemahdollisuus. Tv satelliittikanavilla, vedenkeitin ja jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkilölle