Kokemuksia Mediterranean -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mediterranean -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

70% matkustajista suositttelee

1371 arvostelua
Erinomainen
 
591
Erittäin hyvä
 
450
Hyvä
 
180
Ei kovin hyvä
 
83
Huono
 
67

Viimeisimmät 5 arviota

6.6.2019

Kirjoittanut 792nina Hyvinkää

Tavanomainen

Hotellin sijainti hyvä. Huoneet perustasoa. Ravintola ja yleiset tilat ok. Uima-allas aivan surkea, lastenallas erotettuna ala-arvoinen. Rannalle lyhyt matka mutta alikulku ei ollut käytössä. Ranta kivinen.

 
6.8.2018

Kirjoittanut Idaemilias Helsinki, Suomi

Perushotelli

Hotellin sijainti oli loistava. Ranta aivan vastapäätä ja keskustaan lyhyt matka kävellä. Kun saavuimme hotelliin noin 21 aikaa illalla respasta sai heti huonon vaikutelman. Ei tervehditty, puhuttiin kreikkaa työkaverille ja infoa hotellista ei saanut yhtään. Huoneen kortit annettiin ja siinäpä se. Respan palvelu koko loman aikana oli mielestämme tökeröä. Ei tervehditty tmv.. Ravintolassa palvelu oli ihan hyvää, mutta aamiainen sekä lounas oli keskitasoa, ei mitään parasta. Hotelli oli siisti, siivous toimi päivittäin hyvin. Lentomme lähti myöhään illalla ja matkalaukkuja saimme pitää käytävällä emmekä missään erillisessä matkatavarahuoneessa tms. Minibaarimme oli rikki sekä vuosi vettä. Ilmoitimme asiasta respaan ja ilmeisesti minibaari oltiin korjattu seuraavana päivänä poissaollessamme mutta vielä illalla huoneeseemme tuli huoltomies joka sanoi minibaarin olevan OK ja kysyi meiltä oliko se jo korjattu. Eikö huoltomiehen se asia pitäisi tietää..? Mielestämme hotelli oli perustasoa mutta ei 4 tähden hotelli.

 
8.7.2018

Kirjoittanut Inga-Inkeri Vantaa, Suomi

Keskitaso hotelli

Meidän mielestä hotelli oli keskitasoa. Hyvät puolet olivat siistit yleiset tilat, kelvollinen aamupala ja alikulku rantaan. Henkilökunnalla näyttäisi olevan jatkuva kiire eikä riittänyt aika hymyilyyn eikä tervehtimään. Meidän paluulento oli illalla ja saimme huoneen pitää klo 18 asti, Hinta kannatta tarkaan kysyä. Huone oli vähän vanhanaikainen ja kulunut. Siivous toimii. Koko hotellissa on yhteinen ilmastointi. Sitä mukaan saimme haistella loppuloman monena päivänä mitä naapurit polti sisällä ( ei tupakka ).

 
5.5.2018

Kirjoittanut HelenaV947

Sopiva aika lomailla

Hotelli oli hyvä paikallisen luokituksen mukaan. Yleiset tilat erittäin siistit ja huone oli vähän vanhanaikainen ja kulunut, ilmastoinnissa olisi parantamisen varaa, oltiin kuitenkin huhtikuun lopussa ja kuumat ilmat vasta tulossa. Henkilökunta oli ysävällistä ja ravintolan aivan huippua! Aamiainen oli oikein hyvä . Illallinen vaihtuvista teemoista huolimatta alkoi loppuviikosta maistua samalta joka päivä. Sijainti oli kaikista näkökulmista katsoen paras mahdollinen. Merinäköala huone oli päivällä onneksi varjossa, pois paahteesta.

 
9.8.2017

Kirjoittanut Sofia C

Loma

Hyvät puolet: sijainti hyvä ja ravintolan henkilökunta ystävällistä. Huonot puolet: hotelli huoneen wc oli todella pieni, sinne piti mennä lähes sivuttain sisään-> 1.kerros. Suihkun vedenpaine oli heikko. Näkymät parvekkeelta oli sisäpihalle, minne ei koskaan paistanut aurinko. Aamupala oli huonosti organisoitu, klo 9 aikaa aamupalalla oli todellinen tungos. Kahvia tarjoili mies, jos sattui näkemään sinut. Eli siinä saattoi kestää kauan, että sai kupposen kuumaa. Puolihoidon lounas oli mautonta joka kerta. Respan henkilökunta oli ynseää ja eivät ollenkaan asikaspalvelu alttiita. En suosittele majoittumaan tässä hotellissa.