Kokemuksia Esperia Rhodes -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Esperia Rhodes -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

49% matkustajista suositttelee

365 arvostelua
Erinomainen
 
77
Erittäin hyvä
 
137
Hyvä
 
91
Ei kovin hyvä
 
28
Huono
 
32

Viimeisimmät 5 arviota

14.7.2022

Kirjoittanut Mannis1000 Vantaa, Suomi

Kiva hotelli hyvällä sijainnilla

Tämä oli ihan perustason hotelli. Mukava henkilökunta ja kivat, mutta pienehköt huoneet. Aamiainen kuului hintaan ja ulkona oli mukava syödä uima-altaan vieressä. Hotelli-isäntä oli puhelias ja keskusteli vieraiden kanssa milloin mistäkin. Hauska tyyppi.

 
4.10.2019

Kirjoittanut uuhis Jyväskylä, Suomi

Ok. Perushotelli

Hotellin sijainti ok, turistialueen rannat, kaupat ja ravintolat lähellä, Vanhaan kaupunkiin, satamaan ja linja-autoasemalle kohtuullinen kävelymatka. Ylimmästä kerroksesta myös hyvät näköalat. WC/Suihku remontoitu, mutta hiukan hutiloiden tehty. Kohtuu ahdas, vaikka huone muuten tilava. Aamupala perusaamiainen ilman sen kummempia hienouksia. Uima-allas pieni ja sille pääseminen vaatii hieman salapoliisityötä. Tallelokerot eivät sijaitse huoneissa, vaan vastaanoton takana. Pienen budjetin matkalle ok perushotelli.

 
3.7.2019

Kirjoittanut JarmoV76

Haasteellinen WC

Hyvä hotelli turisti alueen keskustassa. Pieni uima-allaskin. Aamupala hyvä. Ilmastointi ok. Parisänky ja aikainen sisäänkirjautuminen onnistui hyvin, kiitos. WC remontoitu mutta pieni. Ei hyllytilaa muuta kuin wc istuimen yläpuolella pieni tasanne. Pyyheteline sen yläpuolella ja pyyhettä ottaessa hyllytavarat putoavat pönttöön. Tästä tuli itselleni 100 euroa lisäkuluja.... Huonoa wc suunnittelua muutenkin, ovi aukeaa sisäänpäin. Hankalaa ahtaassa wc ssä.

 
5.8.2016

Kirjoittanut idem13medi Sipoo, Suomi

Asiallinen hotelli sile, joka kaipaa vain nukkumapaikan.

Hotellin sijainti on hyvä. Myös aulatilat ovat tyylikkäät. Samaa ei kuitenkaan voi sanoa huoneista, jotka olivat karun asiallisia, mutta sinänsä siistejä ja ajoivat asiansa. Hotellissa on pikkuruinen uima-allas, jossa on hyvin virkistävä vesi, ainakin toukokuussa. Henkilökunta oli hyvin vaihtelevaa. Osa oli ystäävällistä, osaa ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Suurin miinus oli aamiainen, joka alkoi tökkiä yksipuolisuudessaan jo kolmantena aamuna. Mutta jos ei ihmeitä kaipaa, niin ihan asiallinen paikka.

 
7.6.2016

Kirjoittanut Global647494

Kelpo hotelli

Ystävällinen henkilökunta, päivittäinen siivous erinomainen. Kohtuulliset erikoistoivomukset huomioidaan. Aamiainen keskivertoa parempi. Sijainti hotellialueen keskellä, joten kaupat, ravintolat, apteekki, autovuokraamot ja molemmat rannat (tuulinen ja Ellin) kohtuu matkan päässä. Aulatiloissa, baari mukaan lukien, maksuton wi-fi. Huoneiden remontointi on kuulemma aloitettu, mikä on vakioasiakkaalle hyvä uutinen.