Kokemuksia Best Western Plus Hotel Plaza -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 11 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Mukava ja siisti parvekkeellinen huone, josta näkymä merelle. Huoneessa oli myös hyvin toimiva ilmastointi ja jääkaappi. Ruoka maukasta ja monipuolista.
-
Ainut miinus pienet muurahaiset WC:ssä, mutta ne eivät pahemmin häirinneet.

Vahvistettu asiakas: 2024-07-03


9 10:stä

+
Hyvä ilmastointi, ystävällinen palvelu, sijainti
-
Äänet kantautui muista huoneista todella hyvin

Vahvistettu asiakas: 2024-06-05


9 10:stä

+
Uima allas ja allas baariin työntekijä oli huippu. Huone hyvä ja siisti. Hotellin sijainti hyvä.
-
Aamiainen aika köyhä. Suihkussa ei painetta.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Best Western Plus Hotel Plaza -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

75% matkustajista suositttelee

1073 arvostelua
Erinomainen
 
419
Erittäin hyvä
 
460
Hyvä
 
136
Ei kovin hyvä
 
37
Huono
 
22

Viimeisimmät 5 arviota

30.9.2019

Kirjoittanut Heli L

Loistava sijainti

Huone oli siisti, sänky oikein hyvä. Laadukkaat vuodevaatteet. Mukava allasalue. Hyvä aamupala. Hotellin sijainti on aivan loistava. Varsinaista lounasta tai päivällistä emme tässä syöneet. Paljon ravintoloita aivan lähellä. Vastapäätä hyvä supermarket.

 
31.8.2019

Kirjoittanut joonassl Turku, Suomi

Siisti hotelli loistavalla paikalla

Vietimme viikon loman hotellissa ja viihdyimme todella hyvin. Huoneet ja yleiset tilat siistejä, ja päivittäinen siivous toimi moitteetta. Allasalue ja ravintola olivat mukavia, ja itse ruoka oli oikein hyvää ja illallinen vaihteli päivittäin. Buffetit olivat myös runsaita ja vaihtoehtoja oli useita. Hotellin sijainti on erinomainen varsinkin sellaiselle, joka haluaa tutkia kaupunkia jalan, sillä kaikki oli todella lähellä. Huoneiden väliovista ja käytäviltä kantautui välillä melua huoneeseen, yleisesti ottaen hotelli oli kuitenkin hiljainen ja rauhallinen. Viikon aikana huoneen avainkortit lakkasivat kesken päivän toimimasta useita kertoja, tosin tämä ongelma ratkesi aina nopeasti henkilökunnan avustuksella. Hotellin henkilökunta oli muutenkin oikein ystävällistä.

 
8.5.2019

Kirjoittanut pulinaristi

Suosittelen

Hyvällä sijainnilla oleva siisti hotelli. Noin viiden minuutin kävelymatkan sisällä useita kivoja ravintoloita ja markettteja. Myös vanha kaupunki kävelyetäisyydellä. Meillä 5. krs huone, josta näkymä kadulle ja merelle aamuauringolla. Uima-altaalle päin olevat parvekkeet hiukan kapeita, mutta aurinkoisia. Ihana allasalue, hyvä allasbaari jossa ihania drinkkejä ja lounasruokia, Erittäin kiva, palvelualtis henkilökunta, hyvä aamiainen, eli ei mitään moitittavaa, voisin mennä uudelleen.

 
19.4.2019

Kirjoittanut Jape N Oulu, Suomi

Loistava hotelli ja ravintols

Hyvällä paikalla kävelymatkan päässä kaikesta mutta riittävän kaukana tuulisesta rannasta. Mahtava illallisbuffet, ystävällinen palvelu ja siisti allasalue. Kannattaa ottaa puolihoito, ruuat hyviä ja vaihtelevia. Voin suositella.

 
18.9.2017

Kirjoittanut hyvaan Espoo, Suomi

Hyvä hotelli, loistava sijainti

Kerrassaan hyvä hotelli josta lyhyt kävelymatka rannoille, ostosalueille, vanhaan kaupunkiin ja satamaan. Saimme hyvää palvelua koko lomamme ajan. Henkilökunta hotellin vastaanotossa, ruokasalissa, baareissa ja kerroksissa olivat aina ystävällisiä. Huone oli pienehkö, mutta niinhän tämän ikäisissä kaupunkihotelleissa yleensä on. Samoin kylpyhuone. Kaapit oli kuitenkin siistit, joten toisen matkalaukun pystyi tyhjentämään kaappiin ja toista voi pitää matkalaukkutelineellä. Kylpyhuoneessa mahtui hoitamaan pesut ja sehän riittää. Parveke oli altaanpuolelle kuten olimme toivoneet. Se oli huoneen mittainen, mutta kapea. Sinne mahtui kaksi tuolia vastakkain, ei pöytää. Parvekkeen marmorista vähän leveämpää reunaa pystyi käyttämään laskutasona. Ajoi asiansa, siellä pystyi istumaan ja lukemaan sekä nauttimaan viimeisistä auringonsäteistä. Olimme varanneet puolihoidon sillä varauksella että menemme ulos syömään jos ilta buffet ei osoittaudu hyväksi. Ei tarvinnut mennä kertaakaan. Sekä aamiais- että illallisbuffet oli todella runsas. Aamiaisella ei ollut paljon vaihtelua, mutta koska valinnanvaraa oli niin paljon itse valitsemalla sai joka aamuun vaihtelua jos niin halusi. Tarjolla oli murot, myslit ja kuivatut hedelmät, salaattiaineet, jukurttia ja hunajaa, erilaisia juustoja ja leikkeleitä sekä leipää, lämpimissä munakokkeli, pekoni, makkarat, joku vaihtuva osio sekä lämpimät croisantit. Lisäksi kokki paistoi munakkaita ja niiden lisukkeeksi oli tarjolla 4 eri täytettä sekä perunakroketteja ja paistettuja herkkusieniä. Joka aamu paistettiin myös lettuja ja tomusokerilla päällystettyjä köyhiä ritareita. Makeissa oli donitseja, kuivaa kakkua sekä inkiväärikakkua. Illallisella oli myös hyvin eri vaihtoehtoja tarjolla. Syön pääasiassa kasvisruokaa ja pystyin kokoamaan joka ilta erilaisen herkullisen ateriakokonaisuuden alkupaloineen. Myös kalat oli hyvin valmistettuja eikä liian suolaisia. Jälkiruoat vaihtelivat niin ulkonäön kuin myös maun puolesta. Todella herkullisia. Runsaasti erilaisia tuoreita hedelmiä oli myös molemmilla aterioilla tarjolla. Ruokaan oli panostettu ja se oli maukasta. Huoneiden siivous toimi moitteettomasti. Pyyhkeet vaihdettiin päivittäin ja lakanoiden vaihtoväliin voi itse vaikuttaa. Siivouksessa käytettiin erittäin voimakkaasti tuoksuvaa klooripitoista pesuainetta ja sen tuoksu tuli ylös viemäreistä. Asian pystyi eliminoimaan pitämällä ammeen ja lavuaarin pohjaventtiilit suljettuina kun niitä ei käytetty, peittämällä lattiakaivon jalkapyyhkeellä ja pitämällä kylpyhuoneen ikkunan aina auki ja ilmastoinnin päällä. Huoneemme oli ylimmässä kerroksessa ja käytävällä viimeisenä. Saattaa olla että huoneen sijainti vaikutti asiaan ja tätä ongelmaa ei ole kaikissa huoneissa. Hotelli oli mielestäni onnistunut valinta ja hinta-laatusuhde oli kohdallaan.