Kokemuksia Aquarium View -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 96 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
7,1 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Merinäköala,siisteys.
-
Hotellissa ei suihku toiminut kunnolla. Vedenpaine heitteli voimakkaasti,vesi oli vuoroin kylmää ja sitten taas polttavan kuumaa.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-22


7 10:stä

+
Hotelli on hyvällä paikalla. Yleiset tilat erittäin hyvät.
-
Huone oli kyllä sopivan kokoinen, mutta esim. wc -kylppäri tosi ahdas. Huonompi-liikkuinen ei olisi selviytynyt siellä. Jääkaappi oli varmaan 1950 luvulta. toimi kyllä, mutta piti kovaa meteliä.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-22


7 10:stä

+
Sijainti
-
Hotellin tähtiluokitus oli ylimitoitettu, ainakin vanhojen huoneiden kohdalla. Suihkussa veden lämpötila vaihteli vaarallisen kuumasta kylmään.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-19


7 10:stä

+
Tilava huone.
-
Istuma amme. Vaarallinen yli 70 vanhoille. Vesi tuli epätasaisesti koko ajan. Välillä tuli kuumaa ja välillä jää kylmää. Suihku oli tosi kärsimys.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-15


9 10:stä

+
siisteys ystävälliset ihmiset
-
sattu aika pieni huoneisto kaikki ok

Vahvistettu asiakas: 2024-05-15


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-15


6 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-15


3 10:stä

+
Palvelu ja näköala
-
Hotelliesittelyssä ei näytetty remontoimattomia huoneita ja pesuhuoneita ei ollenkaan jotka olivat alaarvoisia.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-08


7 10:stä

+
Siivous
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-27


6 10:stä

+
Hyvää palvelu, innokas henkilökunta.Lokaatio
-
Kun huone oli huono ja vielä häiriö tapahtunut, saan vaihtaa huoneen mutta swittiin ja lisää maksua tietysti. Odottanut että väliraha ainakin alennettuna mutta ei. Eikö matka toimisto auttanut tästä asiasta ollenkaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aquarium View -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

62% matkustajista suositttelee

276 arvostelua
Erinomainen
 
105
Erittäin hyvä
 
97
Hyvä
 
43
Ei kovin hyvä
 
16
Huono
 
15

Viimeisimmät 5 arviota

9.9.2023

Kirjoittanut 367annee Jyväskylä, Suomi

Kiva hotelli hyvällä sijainnilla

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla kaupungin pohjoiskärjessä lähellä rantoja ja akvaariota. Saimme huoneen ylimmästä kerroksesta, näköala Sadan palmun aukiolle sekä osittain myös merelle. Valitettavasti sieltä ei nähnyt auringonlaskua, jota olisi ollut ihanaa katsella päivän päätteeksi. Muutoin näköala oli ihan kiva ja parvekkeella oli mukavaa istua illan lämpimässä säässä. Huone oli siisti ja kivasti uusittu, ja se siivottiin päivittäin. Ainoa ongelmakohta huoneessa oli suihku, jossa oli vain kapea lasiseinä, jonka vuoksi suihkun vesi pääsee roiskumaan wc:n lattialle. Ratkaisu tähän olisi asentaa liukuovi suihkuun kuten Cactus hotellin uusituissa huoneissa on. Aamiaisella oli ihanan makuista maitoon keitettyä puuroa ja saatavilla oli mm. kirsikkahilloa 😋, jota saa kovin harvassa paikassa. Muutkin aamiaistuotteet maistuivat erittäin hyvin! Myös ruoat hotellin ulkoravintolassa sekä Cactuksen allasbaarissa olivat hyviä. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä koko hotellissa.

 
1.8.2023

Kirjoittanut Iida K

Painajainen

Kun saavuimme hotelliin, huone oli likainen. Nurkista löytyi pölypalloja ja jääkaapin päällä oli likaa. Huone oli myös erikoinen, esimerkiksi televisio oli jääkaapin päällä eikä tvtasoa ollut ollenkaan. Huone oli vanhanaikainen ja kylpyhuone myös ällöttävä. Sängyt olivat hirveän kovia. Matkustimme pariskuntana, eikä hotellissa ollut parisänkyä, vaan kaksi erillistä sänkyä. Aamulla klo 7-8 aikaan alkoi hotellissa huoneiden siivous ja ovesta kuului kaikki läpi joten lomalla heräsi joka aamu niin aikaisin. Huoneista kuului myös toisiin huoneisiin kaikki äänet. Rentoutumisesta ei ollut tietoakaan. Maastopalojen vuoksi hotellista meni joka päivä moneksi tunniksi sähköt sekä vesi. Emme voineet edes peseytyä. Hotellissa ei ollut varageneraattoria kuten viereisissä hotelleissa oli. Allas oli myös viereisessä sisarhotelli Cactuksessa. Hotellin ravintola meni myös todella ajoissa kiinni, eikä ruokaa ollut enää illemmalla saatavilla. Myöhäistä uloskirjautumista ei myöskään ollut saatavilla.

 
20.2.2020

Kirjoittanut ullamaij Nurmijärvi, Suomi

Paras hotelli aikoihin

Olin viikon lomalla mieheni kanssa 17.10.-24.10.2019.Aivan ihana hotelli, sijainti paras mahdollinen, merinäköalalla. Siisti yleisilme, siivous päivittäin ja hyvin tehty. Erittäin hyvä aamiainen ja henkilökunta paras mahdollinen, mukavia ja ystävällisiä. Tänä vuonna uudelleen pidemmälle lomalle, 2viikkoa ainakin. Ulla ja Teuvo

 
27.9.2019

Kirjoittanut Arto L

Viikon lomalla

Siistit huoneet vähän kulahtanut mutta uusiminen käynnissä. Sijainti mainio hyvä ranta 50 m kaupat ja ravintolat lähellä. Ruoka hyvää ja aamupala mainio. Huoneen ilmastointi loistava, hyvät vuoteet isot parvekkeet.

 
15.9.2019

Kirjoittanut eufrosyne Ylöjärvi, Suomi

Siisti hotelli

Meillä oli ylimmän kerroksen superior huone merinäköalalla, joka oli todella siisti hiljattain remontoutu huone. Aamiainen oli yksi parhaimmista mitä olen hotelleissa syönyt. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Siivous oli todella hyvä ja vaikutti siltä että hotellia pidettiin puhtaana. Lapsia oli hotellissa vähän, joten oli rauhallista. Jos joskus menemme Rodokselle uudelleen niin tämä hotelli on yksi vaihtoehdoista 😍