Kokemuksia Annapolis -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 99 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Palvelu oli ystävällistä.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-16


9 10:stä

+
Ystävällisyys
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-05


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-22


9 10:stä

+
Siisteys ja hyvät patjat. Ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-08


5 10:stä

+
Kaksi tuttua vuosien takaa henkilökunnassa.
-
Aamiasta ei saanut syödä ulkotiloissa terassilla kuten ennen, outoa! Se jäi sitten yhteen kertaan.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-08


8 10:stä

+
Hyvä sijainti ja hotellinhyvä tunnelma
-
Suihku vesi valui vessan lattialle ei ollut lastaa jolla ois kuivannut lattian

Vahvistettu asiakas: 2023-09-24


10 10:stä

+
Isot ja siistit huoneet.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-03


8 10:stä

+
Sijainti ja hyvä ilmastointi ! Asiallinen henkilökunta
-
Sänkyyn petauspatja, pelkällä runkopatjalla nukkuminen kiusallista.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-20


10 10:stä

+
Tilava huone, hyvä sijainti, monipuolinen päivittäin vaihtuva aamupala, ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-20


8 10:stä

+
Siisteys ja henkilökunta ja sijainti
-
Uima-allas saisi olla pitempään auki

Vahvistettu asiakas: 2023-08-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Annapolis -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

93% matkustajista suositttelee

182 arvostelua
Erinomainen
 
122
Erittäin hyvä
 
45
Hyvä
 
9
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

4.9.2019

Kirjoittanut Masahdus

Siisti, hyvä hotelli, mukava henkilökunta

Erittäin maukas aamiainen, rauhallinen sijainti kuitenkin lähellä keskustaa, ertttäin huomaavainen ja hauska henkilökunta, puhdas uima-allaHuonepalvelu ilman eri veloitusta.siist ja persoonallinen viihtyisä sisustus.

 
4.9.2018

Kirjoittanut MarianneR1592

Paras paikka

Vanha hotelli, mutta siisteys ja puhtaus huippuluokkaa. Siistijät tekevät työnsä enemmän kuin hyvin. Huone tavallinen hotellihuone, jossa jääkaappi, kahvinkeitin ja keittolevyt. Tarpeelliset astiat. Ilmastointi ihan mahtava, hyvin toimiva ja säädettävä. Kuumaa vettä riitti pitkäänkin suihkuun. Ulkoa kuuluvat kovat äänet kantautuivat huoneeseen (5. kerros) ja jotain myös käytävästä, muttei meitä häirinnyt. Emme ottaneet aterioita, joten niistä ei tietoa. Henkilökunta ystävällistä. Erittäin suuren vaikutuksen teki vastaanoton Stella! Tuli hyvä mieli aina, kun hänet näki. Avain jätetään vastaanottoon, mikä olikin hyvä, koska näin säästyi huolehtimasta sitä mm. rannalla. Tallelokerot vastaanoton vieressä. Omistajarouvan tekemät nukkekodit aulassa ovat jo nähtävyys itsessään. Kannattaa pyytää avaamaan ne. Käsittämättömän tarkkaa työtä. Uima-allas on pieni, mutta hyvin pystyi uimaan. Lepotuoleja paljon ja baarikin altaan kupeessa. Lastenallas tosi pieni, mutta erillään isosta, mikä turvallisuuden takia onkin hyvä. Iltapäivällä altaalla eri ollut juuri ketään, sai jopa yksin nautiskella. Jos joskus vielä Rodokselle, niin tähän hotelliin menemme.

 
3.8.2018

Kirjoittanut NJS63 Espoo, Suomi

Perushyvä hotelli kreikkalaisella asteikolla mitaten.

Ei pahaa sanottavaa, ystävällinen henkilökunta, aamiaisella vaihtelevia tuotteita. Huone melko rauhallinen, hieman kuului viereisestä hotellista, kun ruotsalaiset nuoret bilettivät, mutta hyvin käyttäytyivät etupäässä. Lähtöpäivänä kone lähti vasta illalla, vastaanotto järjesti kuitenkin mahdollisuuden käydä suihkussa ja vaihtaa vaatteet viimeisen rantapäivän jälkeen. Olimme matkalla 17.6 2018 alkaen ja lähdemme vielä elokuussa uudelleen, olisin varannut saman hotellin, mutta kaikki paikat olivat jo menneet.

 
16.10.2017

Kirjoittanut JormaN21 Lappeenranta, Suomi

Perhehotelli, joka yllättää positiivisesti!

Loistavaa: Asiakas otetaan vastaan ystävänä, Halataan lähtiessä. Hotellin ilmapiiri työntekijöiden ja asiakkaiden kesken, Mainiot pienoisrakennelmat vastaanotosn lähellä. Pyydä avaamaan! Koristellut huoneet ja muut tilat. Hotellin ruoka: Turha mennä edemmäs kalaan! Hotellin keittiömestari on nuori kaunis nainen, jonka lempimimi on Albert Eistain! Johtuu nerokkaasta kokkauksesta. Otimme puolihoidon joka on hyvä vaihtoehto. Aamupala hyvä ja lounas tai päivälliseen sai valita alacarte listoilta mitä vain. Kannattaa, mutta lihoin viikossa 3 kg:) Erikoisruokavaliot huomioidaan. Äänieristys: Kadun puolen huoneet saavat kokea liikenteen ääniä ja roska-auton kolinaa aamuyöllä. Kuuluu keskustahotelliin etelässä. Sijainti: Mitä mainion. Lyhyt matka kaikkiin tärkeimpiin paikkoihin. Ilmat:Lokakuussa alkupuolella altaan vesi oli kylmää, mutta ei ruuhkaa lepotuoleissa. Merivesi lämmintä. Ellinrannalla. Päivittäin 24 astetta ei pilviä. Siivous: Hyvää WiWI: Katkeili sillöin tällöin. Piti asentaan uudelleen ja sitten taas toimi. TV: Huoneissa vanhat romut , Oleskelutilassa ja ulkona terassilla älytv josta pyydettäessä näkyy kaikki suomen kanavat. Ilmastointi: Lisämaksusta, mutta tullessa hotellin omistaja antoi sen ilmaiseksi. Tallelokero: Vastaanoton vieressä lisämaksusta. Maksoin 10 euroa viikosta. Allaspyyhkeet: Saa pyydettäessä vastaanotosta ilman veloitusta. Lopuksi: En voi liikaa kehua tätä 3 tähden perhehotelia, jonka omistaja iltaisin kiilloitti ruokailuvälineitä ruokasalissa. Harvoin jää lomasta näin hyvä mieli. Pieniä puutteita tietenkin oli, jotka kerrottua korjattiin välittömästi. Sinne uudestaan 2018

 
3.8.2017

Kirjoittanut Ervaka Oulu, Suomi

hyvä mesta

tultiimpa tähän huoneistohotelliin toistamiseen. jäi viime kerrasta hyvä maku. respan rouva muisti meidät ja otti lämpimästi hymyillen meidät vastaan. ilmoitti kiitokseksi ettei ilmastointi maksa mitään. kun päästiin huoneistoon, siellä odotti skumppa pullo. kiva loman alku.