Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 98 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


6 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-06


9 10:stä

+
Auttavainen ja ystävällinen henkilökunta. Siisteys oli kans hyvä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-05


9 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta ja siistiä. Huoneet melko pieniä mutta erittäin siistejä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-22


8 10:stä

+
Hotelli oli siisti ja henkilökunta erittäin ystävällistä. Sijainti erinomainen.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-21


8 10:stä

+
Halpa hinta😁
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-08


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-07


10 10:stä

+
Kodikas ja siisti. Tuli heti tervetullut olo. Henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-31


1 10:stä

+
Siivous, henkilökunta ystävällinen
-
Kylpyhuone surkea, aamupala surkea, näkymä koirankopille ja rapistuville hotellin betoniseinälle.

Vahvistettu asiakas: 2022-08-31


8 10:stä

+
Sijainti, palvelu & ystävällisyys, siisteys ja rauhallisuus.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-24


1 10:stä

+
Ilmastointi
-
Hotellin sisäilma sairastutti minut ja ystäväni. Siivous oli puutteellista ja aamiainen vähän sinne päin, esimerkiksi munakkaassa oli lähes joka päivä kuoria jne.

Vahvistettu asiakas: 2022-08-21


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Africa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

74% matkustajista suositttelee

224 arvostelua
Erinomainen
 
87
Erittäin hyvä
 
86
Hyvä
 
34
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

22.10.2021

Kirjoittanut Jake20056 Suomi

GREAT HOTEL

Africa Hotel keskeisellä paikalla Tuulinen ranta 30 s kävelymatkan päässä, Elli ranta 10 min päässä, ravintolat 2-20 min päässä. Sisäänkirjoittautuminen nopea, kohtelias ja asiakasta arvostava. Huone puhdas, siivous, lakanoiden ja pyyheiden vaihto päivittäin. Huoneessa jääkaappi, tv,erittäin hyvä sängy , ilmastointi 6e/vrk. Huone hiljainen kun parvekkeen ja kylpyhuoneen ikkunat kiinni, kun ikkunat auki kuuluu liikenne sisään huoneeseen mutta samalla huone tuulettuu tehokkaasti. Parvekkeelta ylimmistä kerroksista näkö-ala merelle, parvekkeella pöytä ja kaksi tuolia . Kylpyhuone puhdas, ilmaiset saippuat, shampoo ja suihkugeeli ja hiustenkuivuri. Respasta saa lainaksi vedenkeittimen ja baarista kahvikupit. Aamiainen monipuolinen buffet, keitettyjä munia, munakasta, grillattuja kasviksia, pekonia, nakkeja, fetalla täytettyjä pikkupiirakoita. Kreikkalaista jugurttia, hedelmäjugurttia, melonia, riisipuuroa, kinkkua, salamia, paprikaa, kurkkua, tomaattia, gouda ja fetajuustoa. Kahvia,teetä, maitoa, appelsiinimehua. Hotellin kaikki tilat puhtaat ja hyvä siivous huoneissa ja hotellin muissa tiloissa. Aulassa baari ja ulkona kiva terasssi. Henkilökunta ystävällistä,ammattitaitoista ja kohteliasta.

 
9.6.2019

Kirjoittanut MrMakinen2015 Eurooppa

Hyvä kahden tähden hotelli

Hyvällä paikalla oleva kahden tähden hotelli joiden huoneistot vaihtelevat aikatavalla. Kadun / meren suuntaan huoneen saavat tilavat parvekkeet kun sitten muut saavat todella pienet ”ranskalaiset” parvekkeet joiden vastapäätä on kerrostalo. Huoneet myös pienet. Hyvää kuitenkin on hotellin henkilökunta, aamupala jossa mukavat vanhat kaksi herrasmiehet kokkailevat. Maksullinen ilmastointi aurinkomatkalaisille.

 
2.10.2016

Kirjoittanut Miju s Janakkala, Suomi

Meluisa hotelli,epäsiisti

Sijainti ok ,jos haluaa olla lähellä ravintoloita ja baareja ja tuulista rantaa,vilkas liikenne,en suosittele lapsiperheille,henkilökunta oli ystävällinen,aamiainen oli ihan ok. En valitse enää tätä hotellia majoittuakseni Rodoksella.

 
29.8.2016

Kirjoittanut takapiru Akaa, Suomi

Hyvä valinta

Miellyttävä perhehotelli, ja hyvän henkilökunnan omaava ei-iso hotelli lähellä tuulista rantaa. Todella hyvä aamiainen, monipuolinen. Suihkutila liian ahdas, vesi roiskuu verhosta huolimatta pitkin lattiaa, eli verho on 5cm liian lyhyt - noh, vain pikku ongelma. Äänieristys käytäviltä ei kovin hyvä = kovat, kaikuvat seinät. Onneksi käyntiviikollamme hotellissa oli asiallista äänenkäyttöä. Suurin miinus tulee Wi-Fi -liittymästä, eli pätkii välillä pahasti, ja on melko hidas. Tosin mikä kiire sitä lomalla on. Yhteenvetona tästä kaikesta: jos vielä tulemme Rodokselle, tämä on todennäköisin hotellivaihtoehto

 
14.8.2016

Kirjoittanut Inga-Inkeri Vantaa, Suomi

Pieni pettymys

Hotelli sijaitsee loistavassa paikassa jossa ranta vieressä.Meillä kävi tuuri kun saimme huoneen meri näköalalla mutta tuttavat katsoivat 3m päässä olevaa betoniseinää parvekkeelta. Aamupala oli keskinkertainen ja aamupalaa hoitavat keittiö henkilökunta ystävällistä. Huoneen siivous oli hyvää kaksi ekaa päivää,sitten ei lakanoita enää vaihdettu ja lattiat aina likaisia. Parvekkeenlasit ei ole kokenut koskaan pesua ja kun istui ei nähnyt läpi. Vessa oli niin pieni että iso ihminen ei kyllä sinne mahu istumaan tai suihkumaan. Melueristys olematon ja käytävän äänet kaikui hyvin huoneeseen. Hotellin henkilökunta näytäisi olevan väsynyt kun ei jaksanut moikata. Baarimikko käänsi selän kun katsoimme tarjouslistaa, ei tullut kahvia ostettu sieltä. Hotellissa on maksullinen internet, viikko maksaa 3 euroa, miehelläni netti loppui 6 päivän aamulla. Hyvää oli että ilmastointi,tallelokero ja aamupala olivat ilmaisia.