Kokemuksia Sunshine Ixia -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7 10:stä Perustuu 29 arvioon
Kokonaisuus
 
7,0 / 10
Puhtaus
 
6,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
6,9 / 10
Palvelu
 
7,4 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Allasalueet ja iso vehreä puutarha olivat todella kivat. Sijainti oli hyvä. Henkilökunta oli ystävällistä.
-
Lisää henkilökuntaa!! Siivoukseen tulee panostaa enemmän, samoin all inclusiven ruuan laatuun ja vaihtelevuuteen. Hotellin sisustus kaipaa myös päivitystä ja freesausta 2020 luvulle! Hotelli ei ole 4 tähden luokkaa, kun katsoo kokonaisuutta. 3 tähteä olisi realistinen arvio.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-11


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-10


1 10:stä

+
Valitettavasti ei mikään.
-
Korkeintaan 2 tähden hotelli. En koskaan ole ollut näin huonossa hotellissa ja valitettavasti tämä vaikuttaa myös siihen että tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun matkustamme Apollolla.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-25


9 10:stä

+
Perhehuone oli riittävän iso ja kaikki pelasi hyvin.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-25


9 10:stä

+
-
Gluteeniton ruoka ei ollut merkitty, huomautuksen jälkeen asia korjattiin😀

Vahvistettu asiakas: 2023-06-25


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-21


8 10:stä

+
Sijainti: meren läheisyys ja lähellä ostosmahdollisuuksia, lähellä lentokenttää. Iso parveke oli kiva bonus. Näköala rauhalliselle allasalueelle oli kiva.
-
Noutopöytien ruokiin monipuolisuutta ja vaihtuvuutta. Ei kukaan halua syödä samoja ruokia joka päivä, on kuitenkin maksettu paljon matkasta ja odotus ruuan suhteen korkea. Pääaltaan lähellä olevat aurinkotuolit oli varattu pyyhkeillä jo ennen aamiaista eli ennen klo 7. Emme sen vuoksi uineet ko. altaassa kertaakaan. Joku kielto tulisi olla tuolien varaamiseen, koska iso osa tuoleista oli pyyhkein varattuja vielä puolen päivään aikaan eikä pyyhkeiden omistajia näkynyt missään. Siivous pitäisi olla päivittäin rannalla olevassa hotellissa, koska hiekkaa kantautuu huoneisiin riippumatta siitä, peseekö itsensä suihkulla rannassa//allasalueella. Pyyhkeet pitää vaihtaa päivittäin.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-18


7 10:stä

+
Huoneisto ja kylpyhuone siistit. Vuoteet kovat ja voisi olla parisängyssä erilliset peitot/lakanat ettei joudu vetelemään toisen kanss kilpaa samaa lakanaa.kovat tyynyt..Henkilökunta ystävällistä.
-
Yllä tiedot

Vahvistettu asiakas: 2023-06-18


7 10:stä

+
Uima altaat.
-
Aika kova sänky lomahotellissa. Olisin kaivannut sänkyyn vaikka petauspatjan koska aika juntturassa ja kolotuksia oli varsinkin aamuyöstä ja aamulla. Jääkaappi viilensi juomat haaleaksi, eikä termostaatti ollut säädettävissä vaan pyöri vappaasti ympäri. Uudehkon suihkutilan lattian kaadot oli tehty väärin ja huomattava määrä vettä jäi lätäköksi lattialle haisemaan. Huone 803.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-07


7 10:stä

+
Maten
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-31


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sunshine Ixia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

75% matkustajista suositttelee

2030 arvostelua
Erinomainen
 
664
Erittäin hyvä
 
599
Hyvä
 
380
Ei kovin hyvä
 
235
Huono
 
152

Viimeisimmät 5 arviota

12.9.2019

Kirjoittanut Aarinko

Heikkotasoiset huoneet

Olimme perheen kanssa matkalla ko. hotellissa ja täytenä yllätyksenä tuli kosteat ( homeiset), likaiset ja ränsistyneet huoneet. Saavuttuamme yöllä paikalle jouduimme vaihtamaan ko. ongelmien vuoksi useaan kertaan huonetta. Tässä hotellissa oli duplettihuone, johon kuului mh. parisängyllä sekä likainen l- mallinen perussohva ” keittiössä, jolle oli lakanat levitettynä. Yleiset tilat ovat ränsistyneet lähes kauttaaltaan. Ruoka oli kohtalaisen monipuolista, mutta mautonta. Hotellilla hyvät allasalueet sekä ranta. Hotellin henkilökunta aavistuksen ” väsyneen” oloisia ja heitä oli liian vähän. Tuli tehty kaksi matkaa kerralla tähän hotelliin; ensimmäinen ja viimeinen.

 
18.8.2019

Kirjoittanut juha108 Helsinki, Suomi

Parantamisen varaa

Huone ihan ok ja siivous myös. Liharuoka surkeaa, salaatit ihan hyviä. Henkilökuntaa selkeästi liian vähän, jonka vuoksi se näkyi palvelussa. Hotellissa neljä allasaluetta, mutta vain yksi ”life guard” joka näpräsi piilossa kännykkäänsä koko päivän. Tämä valitettavasti näkyi ikävänä tapahtumana, jossa kaksi ranskalaistyttöä hukkui altaaseen. Altaat ja hotellialue ok. Ohjelma melko surkea, mutta kai niistä jotkut piti. Kaikki siis periaatteessa toimi, mutta jotenkin jäi fiilis, että pienellä panostuksella olisi päästy maaliin.

 
18.8.2019

Kirjoittanut darjay2017

Tähtiluokituksen (3,5) tasoinen.

Hotellin sijainti tosi hyvä, rannalla, lähellä lentokenttää, taksimatkan päässä kaupungilta. Parvekkeelta upea näköala altaille ja rannalle. Ruuat melko yksitoikkoiset mutta aika hyvä valikoima silti. Siistit yleistilat ja ranta (kivinen). Huoneet melko repsahtaneet ja yksinkertaiset. Pakettiin kuului käynti hotellin ravintolassa, en suosittele, aivan kauhea kokemus, buffet on paljon parempi. Juomat baarissa välillä tuntuivat alkoholittomilta, ehkä länträtty. Paljon ohjelmaa päivisin ja iltaisin.

 
11.8.2019

Kirjoittanut portulakka

Lievä pettymys

Hotelli on monijakoinen paikka riippuen siitä mistä rakennuksesta satut huoneesi saamaan. Rakennuksia tuntuu olevan usealta eri aikakaudelta ja meille osui vanhempi ja se suoraan sanoen osaltaan pilasi lomamme. Olimme varanneet perhehuoneen, mutta kirjautuessamme sisään, se ystävällisesti vaihdettiin kahteen huoneeseen, koska lapsemme ovat jo teinejä ja heidän olisi ollut ikävä nukkua sohvalla. En tiedä jouduimmeko ojasta allikkoon, mutta nämä kaksi huonetta olivat kyllä aivan kamalia ja remontintarpeessa olevia. Toisen huoneen ilmastointi oli tunnoton ja olimme aivan jäässä. Samaisessa huoneessa heräsimme myös hirveään raadon hajuun ensimmäisenä aamuna. Kävimme valittamassa asiasta ja se saatiinkin jollain lailla aisoihin, jotta huoneessa pystyi olemaan. Kummankaan huoneen ulko-ovi ei pysynyt kiinni ellei niitä laittanut takalukkoon. Huoneessa oli myös muurahaisia, jotka hyökkäsivät välittömästi, jos oli unohtanut jotain syötävää esille.Toisen huoneen ulko-oven avain jopa katkesi vanhuuttaan! :) Siivous oli kyllä kehnointa mitä ollaan koskaan tavattu lomareissuillamme. Siivoojat todennäköisesti vain petasivat vuoteemme. Hyvää huoneissa oli iso sänky, tilava huone ja upea merinäköala. Varmasti he, jotka ovat olleet niissä uusissa huoneissa, ovat tyytyväisempiä lomaansa. Ainakin ne, joiden kanssa juttelimme, kertoivat siivouksen pelaavan ja huoneiden olevan kivoja. Myös matkatoimiston sivuilla hotellin huonekuvat ovat pääasiassa näistä uusista huoneista. Meidän huoneista(kakkosrakennus) ei ole kyllä ainuttakaan kuvaa! Ruoka paikassa oli myös kehnointa ikinä. Jos tykkää ranskalaisista, maksasta, kalanpäistä tai koiranluulihasta, niin silloin ok. Kunnon lihaa oli vain parina päivänä. Kalapuikkoja, nugetteja, nakkeja ja makaroneja kyllä löytyi hyvin. Menimme salaateilla koko loman läpi. Niitä onneksi löytyi riittävästi. Jälkiruuat olivat hienonnäköisiä, mutta maistuivat kaikki samalle. Itse ruokala oli todella ruuhkainen ja huonosti suunniteltu. Esim. juomat sijaitsivat keskellä ja oli ikävä hakea niitä kaikkien ihmisten keskeltä. Myös lusikat ja lasit ym. kupit olivat usein lopussa ja välillä myös itse ruoka sekä juomat. Henkilökuntaa pitäisi olla enemmän! Allasalueet olivat ok, meri ihana ja aurinkotuoleja oli riittävästi. Henkilökunta oli myös ystävällistä ja yritti parhaansa. Mutta- emme koskaan enää palaa tähän hotelliin.

 
4.8.2019

Kirjoittanut Makar97

Hionoa

lepäsin kaksi viikkoa heinäkuussa. Hotelli on rannalla, huoneista merinäköalalla. erittäin kätevä hotellin sijainti. avulias henkilökunta. Yana ja Ksenia ovat aina valmiita auttamaan. Erityiset kiitokset heille! Tulee ehdottomasti uudestaan