Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke ja merinäköala. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Pullo vettä per henkilö saavuttaessa. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kirjoituspöytä, pieni pöytä ja kaksi tuolia. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Pullo vettä per henkilö saavuttaessa. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kirjoituspöytä, pieni pöytä ja kaksi tuolia. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke, osassa merinäköala. Parivuode ja yhden hengen vuode tai kaksi parivuodetta ja yhden hengen vuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Pullo vettä per henkilö saavuttaessa. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kirjoituspöytä, pieni pöytä ja kaksi tuolia. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.