Kokemuksia Sea Melody -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 155 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Hotellin allasalue on mukava ja tunnelma siellä oli viihtyisä. Sijainti hotellilla oli erittäin hyvä. Huoneisto ei ollut viihtyisä ja vähän kulunut. Onneksi lomalla ei paljon vietä aikaa huoneessa.
-
Huone oli melko ankea.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-12


8 10:stä

+
Aamupala, ilmastointi.
-
Parvekenäkymä, kovat sängyt.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-12


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-12


7 10:stä

+
-
Hotellin siivooja otti tavaroitamme (jäi itse teossa kiinni) ja söi hotellihuoneessamme olleita ruokia.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-09


9 10:stä

+
Hyvä henkilökunta
-
Meille annetun huoneen lisävuode oli liian lyhyt teini-ikäiselle pojalle. Saimme kuitenkin heti seuraavana päivänä vaihdettua toiseen huoneeseen, jossa oli pidempi lisävuode.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-29


10 10:stä

+
Ystävällinen palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-26


8 10:stä

+
Merinäköala ja siivous, allasalueen ruoat yllätti
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-19


7 10:stä

+
Hyvä sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-27


9 10:stä

+
Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Huoneisto siivottiin päivittäin ja liinavaatteet vaihdettiin todella usein.
-
Allasalueen aurinkotuoleista osa todella huonokuntoisia jopa käyttökelvottomia.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-20


8 10:stä

+
Puolihoito kannatti,ruoka ja aamiainen erittäin hyvää.
-
Aurinkotuolit kaipaa pikaisesti uusimista,huonokuntoisia liian paljon.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sea Melody -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

230 arvostelua
Erinomainen
 
96
Erittäin hyvä
 
79
Hyvä
 
44
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

27.7.2020

Kirjoittanut FinnishTraveller93

Keskitason hotelli

Hotellin lähimaastosta löytyi hyvät peruspalvelut, esimerkiksi ravintoloita ja pieniä supermarketteja. Saapuessamme huoneeseen vaikutti siltä, että huoneen siivous oli suoritettu kauan aikaa sitten, koska esimerkiksi kylpyhuoneen lattia oli pölyinen. Huone oli tilava ja näköalat parvekkeelta mukavat! Palvelu oli kohteliasta, mutta toisinaan esimerkiksi huonetta ei oltu siivottu pyynnöstä huolimatta ja sitä joutui illalla odottamaan lähes tunnin. Sängyissä oli nukkumista varten pelkät lakanat, ei ollenkaan peittoja. Kaapeissa olevia villatäkkejä sai käyttää peittona niin halutessaan. Ilmastointi toimi, mutta se oli lisämaksullinen, 60 euroa/viikko. Astioita oli hankala käyttää, koska esimerkiksi tiskiharja puuttui kokonaan. Wifi maksoi huoneeseen ostettuna 7 euroa/viikko. Pieni televisio ei toiminut huoneessa. Mukava perushotelli ei niin vaativaan makuun.

 
17.9.2019

Kirjoittanut 83siruh

Lomalla syyskuussa.

Hotellissa oli melko rauhallista lomamme aikana. Allasalue ihan mukava ja tuoleja oli aina vapaana. Allas on lähes kokonaan todella syvä. Lapsille pieni osa rajattu sekä ihan pienemmille oma allas. Lasten leikkipaikka vaatisi kunnostusta. Hotellialueen yleisilme siisti ja mielyttävä. Aamiainen oli ok. Ei kauheasti valikoimaa, mutta mielestäni ihan riittävä. Meillä oli kahden huoneen huoneisto. Näkymä taloille ja pellolle. Pieni tie meni edestä. Mertä näkyi ihan vähän. Iso parveke. Huone oli muuten mukava ja sisustus moderni, mutta siivouksen taso melko heikko. Pyyhkeet ja lakanat vaihdettiin ja wc:n siivous oli hyvä. Muuten ei juurikaan siivottu. Pölyä ja hämähäkin seittiä ja jotain nöyhtää oli nurkissa, lamppujen päällä ja sänkyjen alla niin paljon ettei ihan äskettäin oltu kunnolla siivottu eikä siivottu viikon aikanakaan. Tiskiainetta ja harjaa ei ollut ja tiskaus ei kuulunut siivoojille. Kahvinkeitin rikki. Asioita todella niukasti ja ruokaa en itse kävisi tuolla tekemään, kun ei oikein mitään välineitä ollut. Hotellilla useana iltana viikossa livemusiikkia joka oli todella kovalla. Myös lentoliikenteestä aiheutuu melua, mutta toisaalta koneita kiva katsella. Ilmastointi ja wifi maksoi erikseen. Aulassa wifi ilmainen, myös allasalueella toimi ilmaiseksi vaihtelevasti, samoin huoneessa joka oli meillä lähes respan vieressä. Sijainti todella hyvä. Ranta ihan lähellä ja ialyssoksen kaupoille ja ravintoloihin lyhyt matka kävellä. Rodoksen kaupunkiin pääsi kätevästi taksilla joka tilasivat respasta. Bussipysäkille oli n.10 min kävelymatka. Hotellin oma minimarket oli valikoimaltaan suppea, mutta jos haet sieltä vain juomista ja pientä naposteltavaa niin riittävä. Henkilökunta ihan mukavaa.

 
1.9.2019

Kirjoittanut Mausen900

Ei aivan neljän eikä edes kolmen tähden hotelli

Hotelli huone oli saapuessamme epäsiisti, likaa, pölyä, hiekkaa ja hiuksia oli siellä täällä. Kalusteiden pinnat olivat likaiset ja lakanat piti käydä respassa vaihdattamassa ennen ensimmäistä yötä. Kylpyamme oli tukossa ja epäsiisti sekä ilmastointilaitteesta levisi makuuhuoneeseen homeista ja ummehtunutta hajua. Huoneen kunto ja epäsiisteys ei vastannut sitä mitä olisi voinut odottaa kolme+ tasoiselta hotellilta. Allasalue oli ihan mukava ja viihtyisä, hotelli sijaitsee melko rauhallisella alueella ja pientä melua tuli ainoastaan yli lentävistä lentokoneista. Henkilökunta oli ihan mukavaa ja auttavaista.

 
30.7.2019

Kirjoittanut lumikello Ivalo, Suomi

Rauhallinen ympäristö

Kiva hotelli, tarpeelliset palvelut lähellä. Helppo mennä Rodoksen kaupunkiin. Täydellinen paikka sellaisille jotka eivät nauti ihmispaljoudesta. Ystävällinen henkilökunta. Aamupala hyvä, ei mitenkään erikoinen mutta kannattaa ottaa niin pääsee helpommalla. Kivoja ruokapaikkoja kävelymatkan päässä..

 
11.6.2019

Kirjoittanut Matilda T

Perhe hotelli

Olimme 8kk ikäisen vauvamme kanssa lomalla ja hotelli sopi hyvin pienen lapsen kanssa matkustamiseen. Huoneissa oli liesi ja kattiloita sekä paistinpannu. Vauvan sänky ei ollut nukuttava sillä pohja oli erittäin kova. Huoneessa ei ollut syöttötuolia mutta se löyty allas ravintolasta. Ilmastoinnin saa lisämaksusta. Todella ystävällistä henkilökuntaa.Lähellä sijaitsee paljon ravintoloita, niistä suosittelen KyaNous,fine dining ravintolaa. Altaalta löytyi myös lasten allas. Siivous huoneissa heikkoa mutta menetteli viikon ajan.Ranta sijaitsee kadun toisella puolella, josta rantatuoli maksaa 5e koko päiväksi. Rhodoksen kestustaan kävelee n.2h tai taksilla 15e. Suosittelen hotellia.