Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Katia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

66% matkustajista suositttelee

168 arvostelua
Erinomainen
 
106
Erittäin hyvä
 
29
Hyvä
 
20
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

9.8.2020

Kirjoittanut Milperi1

Ihana hotelli

Katia on todella viihtyisä ja siisti hotelli. Työntekijät ovat todella ystävällisiä ja avuliaita. Allasalue on todella viihtyisä. Hotellin aamupala on monipuolinen ja ravintolan ruuat herkullisia. Suosittelen hotellia ehdottomasti! :)

 
29.9.2019

Kirjoittanut Lapinhullu

Kiva hotelli ja ystävällinen henkilökunta.

Suihkun vedenpaine oli huono ja siksi meni aina paljon aikaa kun kävi pesulla. Suihkuverho liian lyhyt joten kylppärissä lattia veden vallassa aina suihkun jälkeen. Aamiainen oli hyvä ja vaihtoehtoja riittävästi. Allasalue oli oikein viihtyisä ja henkilökunta erittäin avulias ystävällinen. Siisteys hotellissa ja huoneissa erinomainen ja pyyhkeet vaihdettiin joka päivä. Kaupunkiin matkaa joten vaati aina bussi tai taksi kyydin. Kova liikenne ja sai olla varuillaan kun ylitti tietä. Rannasta, jonne noin 10 min kävely, emme välittaneet. Kivikkoinen ja kapea, meren käynti aika kovaa ja vedestä pois pääsy hankalaa kovan aallokon vuoksi. Kivoja ravintoloita kävelymatkan päässä hotellista. Parasta oli hotelli, ruoka joissain paikoissa ja ystävälliset ihmiset. Kohteena ei mitenkään sykähdyttävä.

 
15.6.2019

Kirjoittanut Murri44

Loma

Hotelli mukava ja rauhallinen, siivous toimii hyvin ja henkilökunta tosi mukava ja ystävällinen. Hotellin aamupala oli monipuolinen ja keittiön tarjonnasta löytyy ruokaa laidasta laitaan. Hotelli sijaitsee vilkkaan tien varrella ja vierestä löytyy 2 suurta markettia, ranta ja ravintolat sijaitsevat pienen kävelymatkan päässä. Ainut negatiivinen asia on huoneiden huono äänieristys.

 
25.5.2019

Kirjoittanut Mamalahd

Kiva tukikohta

Siisti pieni hotelli, uusitut huoneet ja kylppärit. Hyvä netti. Aamupala todella simppeli... jäimme kaipaamaan esim papuja, tuoreita hedelmiä ja vähemmän teollisia makuja. Vilkasliikenteisen tien varrella. Huoneeseen 311 ei tien äänet kuuluneet, mutta naapuruston koirien äänet kyllä! Korvatulpat yöksi. Ihana leipomo lähes vastapäätä! Voisi jättää hotellin aamupalan väliin ja hakea croissantit täältä. Auto kannattaa vuokrata ja käydä vaikka Tsambikan rannalla tai Lindoksessa. Katia ei ole ihan keskeisellä paikalla, joka paikkaan pitää erikseen lähteä.

 
29.7.2018

Kirjoittanut marjom857 Espoo, Suomi

Ihastuttava ja rauhallinen hotelli

Ihana ja rauhallinen perheomisteinen hotelli. Henkilökunta ystävällisiä. Huoneet ja allasalue todella siistejä. Hyvä hinta-laatu suhde. Suosittelen lämpimästi tätä hotellia. Hyvä sijainti. Lyhyt matka Rhodoksen keskustaan, jonne pääsee kätevästi bussilla tai taksilla. Rannalle lyhyt matka joka on viehättävä pikkukiviranta.