Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Kaksi yhden hengen vuodetta tai parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 21 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungaloweissa, joissa on maaterassi. Kaksi yhden hengen vuodetta tai parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle.

Kahden hengen huone jacuzzilla

Kahden hengen huoneita, joissa on jacuzzi ja parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen huonetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on ulkotila ja jaettu allas. Ulkotilassa on kaksi tuolia ja kaksi aurinkotuolia. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti omalla altaalla

Sviittejä, joissa on terassi ja oma allas. Parivuode. Maksuton wifi ja ilmastointi. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.