Preveza City Comfort Hotel

Preveza City Comfort Hotel on valoisa ja tyylikäs hotelli aivan Prevezan sydämessä ja lähellä kaupungin vanhaa kaupunginosaa. Hotellia ympäröivällä alueella on laaja valikoima ostosmahdollisuuksia ja Kyani Aktin ranta sijaitsee kävelymatkan päässä.

Lomia löytöhinnoin!

Kreikan lomat nyt jopa -45 % kesä,- heinä- ja elokuussa. Varaa nyt!

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Superior-huoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 87 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Preveza City Comfort Hotel sijaitsee Prevezan kaupungissa. Hotellilta pääset helposti kävellen rannalle, ja matkalta löytyy ravintoloita, joihin voit pysähtyä syömään tuoretta grillattua kalaa, kreikkalaista salaattia, tsatsikia ja tuoretta leipää.

Perinteinen, kreikkalainen aamiaine tarjoillaan aamiaishuoneessa, ja tarjolla on tuoreista ja paikallisista raaka-aineista valmistettuja ruokia.

Maksuton wifi koko hotellissa. Liikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä. Pääset tutustumaan Prevezaan helposti pyöräillen tai vuokra-autolla, ja voit lähteä päiväretkelle esimerkiksi muinaiseen Nikopoliksen kaupunkiin, jonka historia ulottuu aina 31 eKr. saakka, tai tutustua pohjoisen pienini helmiin kuten Kanaliin, Pargaan tai Sivotaan.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Hotellit Preveza

Dioni Boutique Hotel

Dioni Boutique Hotel sijaitsee Prevezassa, luonnonkauniin Epiruksen alueella. Täällä majoitut keskellä kaupunkia, ja kattoterassilla tarjotun aamiaisen jälkeen voit nautiskella lomasta hotellin altaalla tai lainata polkupyörän ja lähteä tutkimaan hotellin kaunista ympäristöä.

Daluz Boutique Hotel

Daluz Boutique Hotel, joka sijaitsee Psathakin kylässä muutaman kilometrin päässä Prevezasta, on tyylikäs hotelli, jossa on ihana allasalue puutarhassa. Täällä majoitut modernisti sisustetuissa huoneissa vain kävelymatkan päässä merestä.