Dioni Boutique Hotel

Dioni Boutique Hotel sijaitsee Prevezassa, luonnonkauniin Epiruksen alueella. Täällä majoitut keskellä kaupunkia, ja kattoterassilla tarjotun aamiaisen jälkeen voit nautiskella lomasta hotellin altaalla tai lainata polkupyörän ja lähteä tutkimaan hotellin kaunista ympäristöä.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 2 hengelle. Junior-sviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 163 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tervetuloa Dioni Boutique Hoteliin, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Prevezan kaupungissa. Täältä voit helposti tutustua kaupunkiin ja sen ympäristöön, ja hotellilla on myös lainattavia polkupyöriä.

Hotellissa on pieni allasalue, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet sisältyvät. Noin 500 metriä Kiani Aktin rannalle ja noin 2 kilometria Alonaki Beachille.

Aamiainen tarjoillaan joka aamu kattoterassilla, josta on näkymät kaupunkiin. Aamiainen on perinteinen ''Greek Breakfast'', eli tarjolla on perinteisiä kreikkalaisia ruokia, jotka on valmistettu parhaista, paikallisista raaka-aineista. Hotellissa on hienostunut tunnelma ja sen aulassa on esillä kaunista taidetta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä kaupungin ravintoloista, baareista ja ostosmahdollisuuksista. Hieman yli 10 minuutin kävelymatka satamaan.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Kaupunkihotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Hyvät palvelut ja mukavuudet
  • Allas tai sijainti lähellä rantaa
  • Vähintään 3+

Hotellit Preveza

Preveza City Comfort Hotel

Preveza City Comfort Hotel on valoisa ja tyylikäs hotelli aivan Prevezan sydämessä ja lähellä kaupungin vanhaa kaupunginosaa. Hotellia ympäröivällä alueella on laaja valikoima ostosmahdollisuuksia ja Kyani Aktin ranta sijaitsee kävelymatkan päässä.

Daluz Boutique Hotel

Daluz Boutique Hotel, joka sijaitsee Psathakin kylässä muutaman kilometrin päässä Prevezasta, on tyylikäs hotelli, jossa on ihana allasalue puutarhassa. Täällä majoitut modernisti sisustetuissa huoneissa vain kävelymatkan päässä merestä.