Riviera Perdika Hotel

Riviera Perdika Hotel sijaitsee vehreyden ympäröimänä ja vain kivenheiton päässä rannalta Karavostasissa. Täällä voit majoittua tilavissa huoneissa tai sviiteissä, alueella on ravintola, uima-allas ja maksuton wifi. Rannalle kävelee muutamassa minuutissa ja Perdikaan on noin 5 kilometriä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle/2-4 hengelle. Sviittejä 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 58 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 80 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellin viihtyisällä allasalueella on allas, jossa on lasten osa ja poreallas. Terassin aurinkotuoleja ja -varjoja voi lainata. Jopa rannalla, aurinkotuolit ja -varjot ovat hotellin asiakkaiden vapaassa käytössä. Baari/snackbaari uima-altaan äärellä.

Ravintola To Perivoli tarjoilee kansainvälisiä ruokia sekä paikallisia erikoisuuksia ja tuoretta kalaa à la carte -menulta. Päivä alkaa aamiaispöydällä.

Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto avoinna aikaisesta aamusta myöhään iltaan. Jos vuokraat auton loman aikana, hotellissa on maksuton pysäköintimahdollisuus.

Ateriat

Sisältää:

  • Aamiaispöytä

Hotellit Perdika & Karavostasi

Karavostasi Beach

Karavostasi Beach sijaitsee rauhallisessa ja maalaisympäristössä vain muutaman askeleen päässä mukavalta Karavostasin rannalta. Hotellissa on puutarha ja uima-allas on hotellin yhteinen kokoontumispaikka. Aamiaispöytä sisältyy hintaan, jos ostat puolihoidon, saat myös illallisen. Hotelli sopii niille, jotka haluavat ottaa rauhallisesti, lähteä omalle tutkimusmatkalleen vieraillakseen sekä Sivotassa ja Pargassa.

Elina

Elina sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, meren ja vehreiden vuorten välissä. Täällä voit uida hotellin uima-altaassa tai viettää lyhyen kävelymatkan päässä rannalla mukavia päiviä. Hotellin ravintolassa voit nauttia hyvästä ruoasta ja ostaessasi puolihoidon, sekä aamiainen että illallinen ovat kiinteitä. Hotelli lainaa polkupyöriä, joilla pääset kauniiseen ympäristöön, jossa on oliivilehtoja.

Elix, Mar-Bella Collection

Elix, Mar-Bella Collection on siisti ja tyylikäs hotelli, joka sijaitsee kukkulalla ja josta on upeat näkymät merelle infinity-altaalta. Todella ylellinen lomatunnelma syntyy, jos varaat majoituksen omalla infinity-altaalla. Rannalle on kätevintä mennä hotellin köysihissillä.