Karavostasi Beach

Karavostasi Beach sijaitsee rauhallisessa ja maalaisympäristössä vain muutaman askeleen päässä mukavalta Karavostasin rannalta. Hotellissa on puutarha ja uima-allas on hotellin yhteinen kokoontumispaikka. Aamiaispöytä sisältyy hintaan, jos ostat puolihoidon, saat myös illallisen. Hotelli sopii niille, jotka haluavat ottaa rauhallisesti, lähteä omalle tutkimusmatkalleen vieraillakseen sekä Sivotassa ja Pargassa.

Lomia löytöhinnoin!

Kreikan lomat nyt jopa -45 % heinä- ja elokuussa. Varaa nyt!


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 69 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Allas on hotellin keskipiste, ja täällä voit rentoutua uima-altaassa ja vain nauttia rauhasta. Uima-altaassa on matala osa lapsille. Aurinkotuolit ja -varjot maksutta sekä allasalueella että rannalla. Allas on avoinna aamusta iltaan. Baari uima-altaan äärellä.

Hotellin ravintolassa voit nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen. Täällä tarjoillaan kansainvälisiä ruokia ja kreikkalaisen keittiön parhaita ruokia buffetista, mutta voit tilata ruokia myös hotellin ruokalistalta. Hotellin baarissa voit nauttia aikaisen aamiaisen ja päivällä jäätelä ja virkistävää juotavaa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Hotellissa on myös minimarket, ja lainattavissa on rajoitettu määrä polkupyöriä. Kapea tie, jolla on paikallisliikennettä, on ylitettävä rannalle pääsemiseksi. Karavostasin rannalle noin 200 metriä, Stavrolimenan rannalle 1 km, Arillan rannalle 3 km, Perdikan keskustaan noin 5 km. Jos vuokraat auton, hotellissa on ilmainen pysäköintimahdollisuus.

Ateriat

Sisältää:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksulla:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjolla klo 8-10.30 ja illallinen klo 20-22.

Hotellit Perdika & Karavostasi

Riviera Perdika Hotel

Riviera Perdika Hotel sijaitsee vehreyden ympäröimänä ja vain kivenheiton päässä rannalta Karavostasissa. Täällä voit majoittua tilavissa huoneissa tai sviiteissä, alueella on ravintola, uima-allas ja maksuton wifi. Rannalle kävelee muutamassa minuutissa ja Perdikaan on noin 5 kilometriä.

Elina

Elina sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, meren ja vehreiden vuorten välissä. Täällä voit uida hotellin uima-altaassa tai viettää lyhyen kävelymatkan päässä rannalla mukavia päiviä. Hotellin ravintolassa voit nauttia hyvästä ruoasta ja ostaessasi puolihoidon, sekä aamiainen että illallinen ovat kiinteitä. Hotelli lainaa polkupyöriä, joilla pääset kauniiseen ympäristöön, jossa on oliivilehtoja.

Elix, Mar-Bella Collection

Elix, Mar-Bella Collection on siisti ja tyylikäs hotelli, joka sijaitsee kukkulalla ja josta on upeat näkymät merelle infinity-altaalta. Todella ylellinen lomatunnelma syntyy, jos varaat majoituksen omalla infinity-altaalla. Rannalle on kätevintä mennä hotellin köysihissillä.