Deluxe-huone

Deluxe-huone, jossa on oma infinity-allas ja merinäköala. Terassilla on mukavat nojatuolit. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espressokeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviitissä on suuri parveke tai terassi ja merinäköala. Ikäraja 12 vuotta. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisänaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espressokeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majottuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti omalla altaalla

Juniorsviitissä on oma infinity-allas ja merinäköala. Terassilla on sohva, nojatuolit ja pöytä. Ikäraja 12 vuotta. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espressokeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parvekkeella ja merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espresso kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Perhehuone

Perhehuone parvekkeella ja merinäköalalla. Perhehuone koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta, jotka voidaan erottaa liukuovella, jossa on himmeä lasi. Parivuode. Tyynymenu. Lisävuodemahdollisuus kahdelle vuodesohvalle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espressokeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone jaetulla altaalla

Perhehuone jaetulla infinity-altaalla ja merinäköalalla. Terassilla on tuolit ja pöytä sekä kaksi mukavaa aurinkotuolia. Perhehuone koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta, jotka voidaan erottaa liukuovella, jossa himmeä lasi. Kaksi erillistä vuodetta. Tyynymenu. Lisävuodemahdollisuus kahdelle vuodesohvalle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espressokeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-huone

Superior-huone parvekkeella ja merinäköalalla. Ikäraja 12 vuotta. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvi ja teetä. Espresso kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle2-vuotiaat lapset a lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Sviitti parvekkeella ja merinäköalalla. Sviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Molemmista huoneista uloskäynti parvekkeelle. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kahdelle vuodesohvalle. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espresso kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.