Elina

Elina sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, meren ja vehreiden vuorten välissä. Täällä voit uida hotellin uima-altaassa tai viettää lyhyen kävelymatkan päässä rannalla mukavia päiviä. Hotellin ravintolassa voit nauttia hyvästä ruoasta ja ostaessasi puolihoidon, sekä aamiainen että illallinen ovat kiinteitä. Hotelli lainaa polkupyöriä, joilla pääset kauniiseen ympäristöön, jossa on oliivilehtoja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

10 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 99 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Elinassa on allasalue, jossa on uima-allas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allas- ja snackbaari. Karovostasi Beach on rauhallinen uimapoukama hiekka- ja pikkukivirannalla, josta voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja sekä kokeilla vesiurheilulajeja.

Hotellin buffetravintolassa tarjoillaan aamiainen, ja siellä voit myös syödä lounasta ja illallista Välimeren alueen keittiöistä inspiroituneena. Juomia, tuoreita mehuja ja kevyitä ruokia tarjoillaan uima-altaalla ja snackbaarissa päivisin.

Hotelli on hiljainen, mutta täällä on mm. pieni leikkipaikka, koripallokenttä ja hotelli lainaa polkupyöriä ja voit osallistua vesiaerobiciin. Voit pelata pöytäkiekkoa ja pöytätennistä. Muutamana iltana viikossa hotelli järjestää kevyttä viihdettä musiikin kera. Jos vuokraat auton, julkisen pysäköintialueen löytäminen hotellin ympäriltä on helppoa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Portaita ja tasoeroja hotellin sisällä. Kapea tie, jolla on paikallisliikennettä, on ylitettävä rannalle pääsemiseksi. Karavostasin rannalle noin 200 metriä, Stavrolimenan rannalle 1 km, Arillan rannalle 3 km, Perdikan keskustaan noin 5 km.

Ateriat

Sisältää:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Hotellit Perdika & Karavostasi

Riviera Perdika Hotel

Riviera Perdika Hotel sijaitsee vehreyden ympäröimänä ja vain kivenheiton päässä rannalta Karavostasissa. Täällä voit majoittua tilavissa huoneissa tai sviiteissä, alueella on ravintola, uima-allas ja maksuton wifi. Rannalle kävelee muutamassa minuutissa ja Perdikaan on noin 5 kilometriä.

Karavostasi Beach

Karavostasi Beach sijaitsee rauhallisessa ja maalaisympäristössä vain muutaman askeleen päässä mukavalta Karavostasin rannalta. Hotellissa on puutarha ja uima-allas on hotellin yhteinen kokoontumispaikka. Aamiaispöytä sisältyy hintaan, jos ostat puolihoidon, saat myös illallisen. Hotelli sopii niille, jotka haluavat ottaa rauhallisesti, lähteä omalle tutkimusmatkalleen vieraillakseen sekä Sivotassa ja Pargassa.

Elix, Mar-Bella Collection

Elix, Mar-Bella Collection on siisti ja tyylikäs hotelli, joka sijaitsee kukkulalla ja josta on upeat näkymät merelle infinity-altaalta. Todella ylellinen lomatunnelma syntyy, jos varaat majoituksen omalla infinity-altaalla. Rannalle on kätevintä mennä hotellin köysihissillä.