Mr & Mrs White Paros

Mr & Mrs White Paros on mukava ja tyylikäs hotelli, jossa sekottuu moderni estetiikka ja perinteinen kykladilainen arkkitehtuuri. Hotelli on kuin mukava keidas, jossa on kaksi allasta aurinkotuoleineen. Täällä majoitut hienoissa kahden hengen huoneissa, jotka on sisustettu valkoisin elementein - tervetuloa lomakotiisi!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 191 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mr & Mrs White Paros todellakin on nimensä mukainen - hotellin sisustuksessa yhdistyvät valkoiset ja luonnonväriset elementit. Hotelli sijaitsee Agios Georgioksessa ja hieman pidemmän kävelymatkan päässä hotellista löydät Naoussan kylän, jossa on ravintoloita, baareja ja yöelämää. Rentoudu hotellin allasalueella, jossa on kaksi uima-allasta, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allaspyyhkeitä.

Hotellissa on ravintola, joka on avoinna aamusta iltaan. Täällä voit nauttia herkullisen noutopöytäaamiaisen aamuisin ja kreikkalaisia ja kansainvälisiä annoksia lounas- ja illallisaikaan. Allasbaarista saatavilla juomia ja kevyttä syötävää.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hieman yli kilometri Agioi Anargyroi Beachille ja Naoussaan.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Hotellit Paros

Captain Nicolas

Captain Nicolas on pidetty hotelli Naoussassa, ja majoitut täällä rauhallisessa ympäristössä lähellä rantaa. Täällä pääset nauttimaan lomasta oliivilehtojen katveessa, ja voit rentoutua hotellialueen aurinkoterassilla.

Contaratos Beach

Contaratos Beach sijaitsee aivan Naoussan rannalla. Täällä majoitut viihtyisissä kahden hengen huoneissa. Nauti aurinkoisista lomapäivistä hotellin viereisellä rannalla, tai hotellin allasalueella, jossa on allas, allasbaari ja jacuzzi.

Pandrossos

Pandrossosissa majoitut lähellä Parikian keskustaa, satamaa ja satamakatua. Ranta on lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta, mutta voit myös rentoutua hotellin pienellä allasalueella ja nauttia kylmiä juomia allasbaarista.

High Mill Paros

Hotel High Mill Paros sijaitsee Parikian laitamilla kauniilla Paroksella. Nauti hotellin ihastuttavasta allasalueesta, rantojen läheisyydestä ja mukavasta Parikian kaupungista.

Sunrise Paros

Tervetuloa hotelli Sunrise Parosiin, jossa majoitut perinteiseen kykladilaiseen tyyliin. Täällä voit rentoutua mukavalla allasalueella tai läheisillä rannoilla. Hotellilta on myös vain kävelymatka Naoussan palveluiden pariin!

Polos

Hotel Polos sijaitsee erinomaisella paikalla vain muutaman askeleen päässä Livadian rannalta. Jos haluat mieluummin uida uima-altaassa, löytyy hotellista myös kutsuva allasalue, jossa on kaksi allasta ja joista toinen on lastenallas. Täällä yövyt valoisissa ja mukavissa kahden hengen huoneissa, joissa on parveke tai terassi. Parikiaksen satama on lähellä ja sieltä löytyy ravintoloita, baareja ja veneretkiä Kreikan saaristoon.

Narges

Tervetuloa hotelli Nargesiin suositulla Alykin alueella Paroksen eteläpuolella. Nauti rentouttavasta ympäristöstä ja läheisestä rannasta. Hotellilla on ravintola, allas, lastenallas ja useita baareja.

Panorama (Paros)

Viihtyisä Panorama sijaitsee vehreässä ympäristössä Parikian laitamilla ja se koostuu useista pienemmistä rakennuksista. Päivisin voit rentoutua vehreässä puutarhassa tai kävellä läheiselle rannalle. Iltaisin voit ottaa suunnan kohti satamakadun kahviloita ja tavernoja.