Kolmio

Kolmio jossa parveke. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/keittiö. Minikeittiössä jääkaappi, keittolevyt, mikro ja yksinkertaiset keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuoneessa suihkulla ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Yksiö jossa parveke. Makuuhuone yhdistetty minikeittiöön. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Minikeittiössä jossa jääkaappi, keittolevyt, mikro ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö kahdessa kerroksessa

Yksiö kahdessa kerroksessa, parveke. Makuuhuone yhdistetty olohuoneeseen/minikeittiöön. Yläkerrassa on makuuparvi, jossa parivuode. Sisääntulokerroksessa on yhdistetty olohuone/minikeittiö, lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Minikeittiössä jääkaappi, keittolevyt, mikro ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallellokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliö.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.