Huoneet

Deluxe -huone

Remontoituja deluxe -huoneita, jotka sijaitsevat Villa Rossa -osassa ja niissä on yhdistelty vanhan ajan charmia modernin mukavuuksin. Huoneissa on parivuode ergonomisella patjalla ja tyynyillä. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Sadevesisuihku ja wc. Osassa huoneita parveke merinäköalalla, osassa parveke tai terassi puutarhanäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 18-23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Deluxe -yksiö

Hiljattain remontoituja deluxe -yksiöitä, joissa valoisa ja avoin pohjaratkaisu. Huoneistot sijaitsevat Rosanea -rakennuksessa ja niissä on joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ergonomisilla patjoilla ja tyynyillä. Lisävuode ergonomisella patjalla ja tyynyllä kolmannelle hengelle. Lisävuodetta käytettäessä saattaa huone tuntua ahtaalta. Minikeittiö, jossa pieni jääkaappi, keittolevyt ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Sadevesisuihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Juniorsviitti

Remontoituja juniorsviittejä, jotka sijaitsevat Villa Rossa -tai Rosanea -osassa ja ne on sisustettu modernisti. Jokainen huone on uniikki ja niissä on parivuode ergonomisella patjalla ja tyynyillä. Lisävuode mahdollinen ergonomisella patjalla ja tyynyllä. Lisävuodetta käytettäessä saattaa huoneessa tuntua ahtaalta. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Sadevesisuihku ja wc. Parveke tai tilava parveke/terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 henkeä/2-3 henkeä, joista 1 lapsi/2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Kaksio

Tilavia kaksioita, jotka sijaitsevat Rosanea -rakennuksessa. Huoneistot koostuvat makuuhuoneesta sekä yhdistetystä olohuoneesta ja keittiöstä. Huoneistoissa on joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ergonomisilla patjoilla ja tyynyillä. Lisävuode ergonomisella patjalla ja tyynyllä mahdollinen olohuoneessa. Lisävuodetta käytettäessä saattaa huone tuntua ahtaalta. Huomioithan, ettei kaikissa huoneistoissa ole ovea olohuoneen ja makuuhuoneen välissä. Minikeittiö, jossa pieni jääkaappi, keittolevyt ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 3 henkeä/3-4 henkeä, joista 2 lasta.

Sviitti

Ylellisiä sviittejä, jotka sijaitsevat joko Villa Rossa -tai Rosanea -rakennuksissa. Remontoiduissa sviiteissä on parivuode ergonomisella patjalla ja tyynyillä. Lisävuode mahdollinen ergonomisella patjalla ja tyynyllä kolmannelle henkilölle. Lisävuodetta käytettäessä saattaa huoneessa tuntua ahtaalta. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla tai tilava parveke/terassi, osa merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä, joista 1 lapsi.