Deluxe -huone

Raikkaita deluxe -huoneita, jotka sijaitsevat Villa Rossa -osassa ja niissä on yhdistelty vanhan ajan charmia modernin mukavuuksin. Huoneissa on parivuode ergonomisella patjalla ja tyynyillä. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Sadevesisuihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa parvekkeista merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 18-23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Deluxe -yksiö

Raikkaita deluxe -yksiöitä, joissa valoisa ja avoin pohjaratkaisu. Huoneistot sijaitsevat Rosanea -rakennuksessa. Parivuode ergonomisilla patjoilla ja tyynyillä. Lisävuode ergonomisella patjalla ja tyynyllä kolmannelle hengelle. Lisävuodetta käytettäessä huone saattaa tuntua ahtaalta. Minikeittiö, jossa pieni jääkaappi, keittolevyt ja yksinkertainen keittovarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Sadevesisuihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti

Hienoja juniorsviittejä, jotka sijaitsevat Villa Rossa -tai Rosanea -osassa ja ne on sisustettu modernisti. Jokainen huone on uniikki ja niissä on parivuode ergonomisella patjalla ja tyynyillä. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Sadevesisuihku ja wc. Parveke tai tilava parveke/terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kaksio

Tilavia kaksioita, jotka sijaitsevat Rosanea -rakennuksessa. Huoneistot koostuvat makuuhuoneesta sekä yhdistetystä olohuoneesta ja minikeittiöstä. Parivuode ergonomisilla patjoilla ja tyynyillä. Lisävuode ergonomisella patjalla ja tyynyllä mahdollinen olohuoneessa. Huomioithan, että kaikissa huoneistoissa ei ole ovea olohuoneen ja makuuhuoneen välissä. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt ja yksinkertainen keittovarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 3 hengelle.

Sviitti

Ylellisiä sviittejä, jotka sijaitsevat joko Villa Rossa -tai Rosanea -rakennuksissa. Raikkaissa sviiteissä on parivuode ergonomisella patjalla ja tyynyillä. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla tai tilava parveke/terassi, osa merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.