Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai maaterassilla ja allasnäkymällä. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kaksikerroksinen kahden hengen huone

Kaksikerroksisia kahden hengen huoneita parvekkeella ja allasnäkymällä. Alakerrassa on parivuode ja kylpyhuone. Yläkerrassa on makuuparvi, jossa toinen parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi (yläkerrassa) ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmen huoneen villa

Kolmen huoneen villa pohjaterassilla ja omalla uima-altaalla. Sisääntulokerroksessa on makuuhuone parivuoteella, olohuone, kylpyhuone suihkulla ja wc sekä uloskäynti terassille, jossa on oma uima-allas. Yläkerrassa on makuuhuone parivuoteella, kylpyhuone suihkulla ja wc sekä parveke. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Kahvinkeitin. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla kaikissa huoneissa. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huvilat rakennetaan kesään 24 mennessä ja tässä näkyvät kuvat ovat luonnoksia. Ne voivat poiketa todellisista kuvista. Heti kun Apollomatkat saa oikeita kuvia, ne julkaistaan täällä.

Huonekoko: noin 70 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Sviitti omalla altaalla

Sviitti, jossa on maaterassi, aurinkotuoleja ja oma uima-allas. Sisääntulokerroksessa on parivuode ja kylpyhuone. Yläkerrassa on makuuparvi, jossa toinen parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi (yläkerrassa) ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espressokeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 41 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.