Kokemuksia Michaelangelo Parga -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 6 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Siisteys
-
Maksoimme matkakaverin kanssa erillisistä vuoteista 100€, samaan aikaan saapuvat kaverukset saivat kolmen hengen huoneen maksutta, koska eivät halunneet parivuodetta. Harmitti! Toisesta lukuvalosta oli lamppu palanut, pyynnöstä huolimatta sitä ei vaihdettu.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-20


9 10:stä

+
Rauhallinen sijainti, siisti huone, hyvä palvelu, riittävä aamupala
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-20


8 10:stä

+
Rauhallisuus
-
Ei ollut odotuksia

Vahvistettu asiakas: 2024-05-13


10 10:stä

+
Pieni hotelli, joten todella rauhallinen ja palvelu oli erinomaista
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-13


8 10:stä

+
Rauhallinen sijainti
-
Veloitettiin ylihintaa hotelliveroa lähtiessä

Vahvistettu asiakas: 2024-05-13


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Michaelangelo Parga -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

25 arvostelua
Erinomainen
 
21
Erittäin hyvä
 
3
Hyvä
 
1
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

17.6.2022

Kirjoittanut Journey815573

Kaunis pikkuhotelli Pargan kupeessa

Kaunis ja hyvin hoidettu hotelli rinteessä. Omistaja George ja muutkin työntekijät ottivat vieraat ilolla vastaan. Huoneemme oli siisti, sekä siitä löytyi kaikki lomalla tarvittava, keittiöineen kaikkineen. Hotelli kokonaisuudessaan oli hyvin siisti sekä kompakti. Hotellista löytyy myös uima-allas sekä auringonottopuitteet. Aamiaista sai joka päivä 7.30 alkaen. Ruoka oli joka kerta maittavaa, ja valikoima oli hyvä. Samasta tilasta saa myöhemmin päivällä myös snacksejä sekä juotavaa, mutta ravintolapuitteita ei ole hotellin koon vuoksi. Sijainti hotellilla on hyvä, lähistöltä (500m. säteellä) löytyy kauppoja, ravintoloita ja matkamuistokauppojakin. Lähirantaan matkaa kertyy n. 750 metriä. Kokonaisuudessaan suosittelen hotellia lämpimästi, ja Pargaan seuraavan kerran tullessani valitsen Michelangelon.

 
2.9.2019

Kirjoittanut AnnikaMN

Erinomainen hotelli!

Ihana hotelli, jossa kaikkialla todella puhdasta! Viihtyisässä huoneessamme oli iso parveke, josta todella kauniit kukkulanäkymät. Myös uima-allasalue oli erittäin viihtyisä ja altaalle paistoi aurinko koko päivän. Hotellin omistaja sekä muu henkilökunta olivat todella ystävällisiä ja aidosti kiinnostuneita tekemään hotellin asukkaiden lomista onnistuneita. Hotellin sijainti on kauniissa, rauhallisessa ympäristössä, mutta rantakadulle käveli kuitenkin vain reilussa viidessä minuutissa.

 
1.10.2018

Kirjoittanut HelenaH1587 Mikkeli, Suomi

Aurinko loma

Hotelliin oli kiipeäminen, mutta itse paikka oli todella siisti ja rauhallinen. Henkilökunta oli ystävällistä. Aamupala tosin ehkä vähän niukka, mutta kyllä sillä pärjäsi päivän ensimmäiseen ruokailuun.

 
4.8.2018

Kirjoittanut arjav2016 Espoo, Suomi

Mukava pieni ja todella siisti hotelli

Olimme täällä vieraana kaksi viikkoa. Kaikkialla on todella siistiä. Ilmastointi toimii hyvin. Ja kaikki ovat hyvin ystävällisiä. Huone on pelkistetty, mutta sänky ja tyynyt ovat hyvät. Kylpyhuone todella toimiva. Kiva parveke. Aamiaisen valikoima ei ole valtava, mutta syötävää löytyy sopivasti. Normaali kahvi saisi olla hieman vahvempaa meidän makuumme. Huoneessa hyvä jääkaappi asiakkaan käyttöön. Omistaja kuljettaa matkalaukut todella ystävällisesti tien varteen. Hotellille on loiva mäki rannasta. Hotellissa on paljon rappusia. Omistaja on erittäin ystävällinen.

 
19.10.2017

Kirjoittanut Ninnugrr

Kiva uima-allas, hyvin siisti, mutta kehitettävää löytyy...

Vietimme Michaelangelo -hotellissa viikon Aurinkomatkojen kautta. Hotelli oli erittäin siisti, näköalat olivat ok ja uima-allas kiva! Kaikki tosin kuului seinien läpi television äänistä lapsen itkuun, kauempaakin kuin lähiseinänaapurilta. OTA OMA PYYHE MUKAAN hotelliin, sillä hotellin pyyhkeitä ei saa käyttää, jos käyttää aurinkorasvaa tai meikkiä. Hotellin omistaja tuli tästä vielä erikseen huomauttamaan. Pyyhkeitä ei saa myöskään viedä edes hotellin omalle altaalle. Aamupala hotellissa oli ok, mutta mitään lämpimiä tuotteita ei aamiaiseen kuulunut. Yksiössä keittiön varustelu oli erittäin heikko, joten kannattaa varautua syömään kaupungilla. Huone oli myös todella pimeä, ainoa ikkuna oli pieni tuuletusikkuna oven vieressä. Tätä hotellia ei voi myöskään suositella huonojalkaiselle, sillä portaita oli joka paikkaan todella paljon. Hotellin omistaja oli hieman epäkohtelias, mutta onneksi hänen kanssaan ei tarvinnut kauheasti asioida. Plussana kuitenkin matkalaukkujen kuljetus bussipysäkiltä hotellille. Hotelliin ei missään vaiheessa kirjauduttu sisään, mikä oli hieman erikoista. En kyllä varmaan menisi uudestaan tähän hotelliin, vaikka se siisti ja uusi olikin.