Deluxe-huone

Deluxe-huoneet ovat ullakkohuoneita, joissa osassa on vino katto. Parveke merinäköalalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus lapselle osassa huoneista. Lisävuoteen kanssa huoneesta tulee ahdas. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Hiustnekuivain. Hierova suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-3, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parveke. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen lapselle osassa huoneista. Lisävuoteen kanssa huoneesta tulee ahdas. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustnekuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone kahdessa kerroksessa

Perhehuoneita kahdessa kerroksessa, joissa on parveke merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat aivan hotelli Maistralia vastapäätä. Alemmassa kerroksessa on makuuhuone, jossa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, ja kylpyhuone kylpyammeella. Olohuone, jossa on sohvat. Yläkerrassa on makuuhuone ja kylpyhuone suihkulla. Maksuton wifi, ilmastointi ja varasto. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivaaja. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.