Deluxe-huone

Deluxe-huoneita parvekkeella ja merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat lähinnä rantaa olevassa rakennuksessa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone jacuzzilla

Deluxe-huoneita jacuzzilla ja parvekkeella tai terassilla, josta merinäköala. Huoneet sijaitsevat lähinnä rantaa olevassa rakennuksessa. Tilava huone, jossa makuuhuoneosio ja olohuoneosio. Huoneiden välillä lasinen liukuovi. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37-40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Exceutive huone

Executive huoneita parvekkeella tai terassilla ja merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa altaan vieressä. Suuri parivuode. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita parvekkeella tai terassilla ja merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat lähimpänä merta olevassa rakennuksessa. Huone koostuu makuuhuoneesta sekä olohuoneesta joka on erotettu himmeällä lasiovella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi ja kahvinkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Premium Juniorsviitti jacuzzilla

Premium Juniorsviittejä jacuzzilla ja parvekkeella/terassilla. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa altaan vieressä ja niissä on kaksi osaa, makuuhuoneosa ja olohuoneosa, jotka on erotettu lasisella liukuovella. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior Juniorsviitti

Superior Juniorsviittejä parvekkeella tai terassilla ja merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa altaan vieressä. Kaksi erillistä osaa, makuuhuoneosa ja olohuoneosa, jotka on erotettu lasisella liukuovella. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 39-41 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita parvekkeella ja merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa altaan vieressä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.