Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneissa on parveke, osassa merinäköala. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Illy-kahvinkeitin – kapselit sisältyvät hintaan saapumisen yhteydessä, ja ostettavissa vastaanotosta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Tossut. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 34 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Kahden hengen huone, jossa on oma uima-allas pohjaterassilla. Terassilla on kaksi aurinkotuolia ja tikkaat alas altaaseen. Parivuode. maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Illy-kahvinkeitin – kapselit sisältyvät hintaan saapumisen yhteydessä, ja ostettavissa vastaanotosta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Tossut. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 34 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huoneita kahdessa kerroksessa

Kahden hengen huoneissa on parveke, osassa merinäköala. Sisääntulokerroksessa on olohuone sohvalla ja kylpyhuone, jossa hiustenkuivain, suihku ja wc. Yläkerrassa makuuparvi, jossa parivuode ja kylpyhuone hiustenkuivaajalla, suihkulla ja wc:llä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Illy-kahvinkeitin – kapselit sisältyvät hintaan saapumisen yhteydessä, ja ostettavissa vastaanotosta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Tossut. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 34 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.