Deluxe -huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Deluxe-yksiö

Deluxe yksiö jossa parveke, vaihtoehtoisesti suuri parveke merinäköalalla. Makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38-44 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parvekkeella tai terassilla (koot vaihtelee), vaihtoehtoisesti parvekkeella ja merinäköalalla. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta tai vuodesohvasta. Jääkaappi. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 15-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä/2-3 henkeä.