Kokemuksia Adams -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 49 arvioon
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Lämminhenkinen ja viihtyisä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


8 10:stä

+
Siisti ja rauhallinen hotelli. Todella mukava henkilökunta. Hyvä aamupala. Huone siistit ja vastasi odotuksia. Suosittelen ehdottomasti.
-
Ei parannusehdotuksia.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


8 10:stä

+
Mukava henkilökunta, siistiå.
-
Aamupala kerrottu alkavan 7:30, mutta usein kaikki tarjottavat pöydässä vasta klo8 jälkeen.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-12


9 10:stä

+
Ihan loistava henkilökunta ja palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-29


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-29


8 10:stä

+
MM. sijainti , vielä uusi , ystävällinen henkilökunta.
-
Väliseinien äänieristys puutteellinen. Tavallinen puhe kuului.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-15


9 10:stä

+
Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta vastaanotosta alkaen, erittäin viihtyisä, rauhallinen ja hyvinhoidettu kokonaisuus, hyvät puitteet rentouttavaan lomailuun, maksuton kuljetuspalvelu keskustaan, kuntosali ja hyvinvointipalvelut, monipuolinen aamiainen ja lounas.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-08


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Adams -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

290 arvostelua
Erinomainen
 
217
Erittäin hyvä
 
51
Hyvä
 
14
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

5.9.2019

Kirjoittanut martta15 Länsi-Suomi, Suomi

Rauhallinen hotelli

Siisti hotelli, mukavalla paikalla. Keskustaan ja rantaan hieman mäkimaastoista matkaa, mutta hotellilla oli kuljetuspalvelu. Aamupala oli hyvä ja monipuolinen. Saimme aamupalaboxin mukaan, kun oli aikainen lähtö retkelle.Henkilökunnalla oli asenne kohdillaan.

 
29.7.2019

Kirjoittanut AnMiJ

Hyvä hotelli ja loistava palvelu

Vierailimme hotellissa isolla perheellä ja jo vastaanotto hotellilla oli aivan mahtava. Parasta palvelua mitä olemme saaneet pitkään aikaan ja erittäin lapsiystävällinen paikka. Hotelli on vasta remontoitu ja on erittäin siisti (ei kulahtanut). Puolihoidolla illallinen tilattiin listalta, mikä oli lapsiperheelle vähän miinusta (=buffet helpompi) mutta muuten oikein hyvä. Sijainti ok, hotellilla omat kuljetukset keskustaan, mutta kävellen menee helposti. Suosittelen!

 
1.6.2016

Kirjoittanut janetski2016 Rauma, Suomi

Hotelli Adams

Hotellin sijainti on hyvä, keskustaan kiva kävelymatka. Hotelli on erittäin siisti, uusi ja moderni. Ympäristö hoidettu hyvin. Aamupalabuffet oli kreikkalaisittain erittäin runsas. Isäntäpariskunta hääräili aamusta iltaan saakka ja muukin henkilökunta oli ystävällistä ja huomaavaista. Isona plussana oli ilmainen kuljetus keskustaan ja takaisin kuusi kertaa päivässä. Huone oli tosi siisti, valoisa ja uusi. Parveke oli kooltaan tosi iso. Parvekkeet oli rakennettu niin, että viereiseen ei nähnyt eli jokaisella oli oma rauha. Hotellia voi suositella erittäin lämpimästi!

 
29.8.2020

Kirjoittanut Ladypp Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

Lovely hotel

We stayed for 1 week, on a bed and breakfast basis. The hotel has had a recent full refurb, so everywhere looks immaculate, fresh and modern, the decoration is contemporary and stylish. The breakfast was delicious with a wide choice, the yogurt was delicious and the lady who served it was very polite. The Olive Tree restaurant had the most delicious starters! The gruyere saganaki was amazing. Due to covid the hotel wasn’t full so the pool area virtually deserted, the pool was spotlessly clean and they give you complimentarypool towels. The only down side is that the hotel shuttle bus wasn’t running (due to covid). It was about a 10 minute walk to the restaurants perivoli and the five senses, and a 15 minute walk to piso Krioneri beach. Thank you to the staff and hotel for making it such a lovely holiday during covid.

 
28.10.2019

Kirjoittanut carolamy37 west yorkshire

Lovely Holiday

We stayed at Adam's Hotel for 2 weeks in September. The hotel is lovely and our Junior Suite was beautiful, we even had a sea view. The hotel is kept spotless clean and our room was cleaned every day. All the staff were very friendly and helpful. they are a credit to the hotel and all work very hard making sure you have a lovely holiday. The pool area is very pretty and we could always get a sunbed at any time of day. I did think there was too much shade around the pool due to the many parasols, bushes and Palm Trees. This was not a major problem as we only like to sit around the pool till lunch time and we spent quite a few days on the beautiful beaches in the area. We did not eat at The Olive Tree Restaurant but we did hear plenty of people say how nice it is. We only had breakfast every morning and lunch on one occasion. We really enjoyed our stay at this hotel and would consider staying there again. Thanks you all for a great holiday in such a beautiful place.