Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,1 10:stä Perustuu 48 arvioon
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
9,4 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Siisti, nykyaikainen, tilava parveke ja hyvä sänky.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-27


9 10:stä

+
Lämminhenkinen ja viihtyisä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


8 10:stä

+
Siisti ja rauhallinen hotelli. Todella mukava henkilökunta. Hyvä aamupala. Huone siistit ja vastasi odotuksia. Suosittelen ehdottomasti.
-
Ei parannusehdotuksia.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


8 10:stä

+
Mukava henkilökunta, siistiå.
-
Aamupala kerrottu alkavan 7:30, mutta usein kaikki tarjottavat pöydässä vasta klo8 jälkeen.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-12


9 10:stä

+
Ihan loistava henkilökunta ja palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-29


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Adams -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

302 arvostelua
Erinomainen
 
228
Erittäin hyvä
 
52
Hyvä
 
14
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

5.9.2019

Kirjoittanut martta15 Länsi-Suomi, Suomi

Rauhallinen hotelli

Siisti hotelli, mukavalla paikalla. Keskustaan ja rantaan hieman mäkimaastoista matkaa, mutta hotellilla oli kuljetuspalvelu. Aamupala oli hyvä ja monipuolinen. Saimme aamupalaboxin mukaan, kun oli aikainen lähtö retkelle.Henkilökunnalla oli asenne kohdillaan.

 
29.7.2019

Kirjoittanut AnMiJ

Hyvä hotelli ja loistava palvelu

Vierailimme hotellissa isolla perheellä ja jo vastaanotto hotellilla oli aivan mahtava. Parasta palvelua mitä olemme saaneet pitkään aikaan ja erittäin lapsiystävällinen paikka. Hotelli on vasta remontoitu ja on erittäin siisti (ei kulahtanut). Puolihoidolla illallinen tilattiin listalta, mikä oli lapsiperheelle vähän miinusta (=buffet helpompi) mutta muuten oikein hyvä. Sijainti ok, hotellilla omat kuljetukset keskustaan, mutta kävellen menee helposti. Suosittelen!

 
1.6.2016

Kirjoittanut janetski2016 Rauma, Suomi

Hotelli Adams

Hotellin sijainti on hyvä, keskustaan kiva kävelymatka. Hotelli on erittäin siisti, uusi ja moderni. Ympäristö hoidettu hyvin. Aamupalabuffet oli kreikkalaisittain erittäin runsas. Isäntäpariskunta hääräili aamusta iltaan saakka ja muukin henkilökunta oli ystävällistä ja huomaavaista. Isona plussana oli ilmainen kuljetus keskustaan ja takaisin kuusi kertaa päivässä. Huone oli tosi siisti, valoisa ja uusi. Parveke oli kooltaan tosi iso. Parvekkeet oli rakennettu niin, että viereiseen ei nähnyt eli jokaisella oli oma rauha. Hotellia voi suositella erittäin lämpimästi!

 
7.10.2021

Kirjoittanut chris m Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

Immaculate

was shown to our room which was very nice there is a fridge, safety deposit box, hairdryer the shower was great . The room was cleaned every day with clean fresh towels each day. Nothings too much trouble I asked for a firm pillow and it was on my bed the next day .they also offered to print all our forms for the airport without even asking . great restaurants near by perivoli, yannis and dokos are some of the best restaurants around . There is a shop/ bakery 10 minuites away . The walk to the beach / town is about a 15 minute walk . Great hotel would stay again .

 
5.9.2021

Kirjoittanut Jenny D Yhdistynyt kuningaskunta

Fabulous chilled hotel

We will be sad to leave Adams Hotel today! It’s been a delightful place to Spend the week. The accommodation is to a very high standard with an enchanting feel to it, we loved our room (409) kept exceptionally clean and the breakfast is great, more than enough to chose from. On our first night we ate in the Olive tree restaurant, perfect for arriving on our first evening ( fried feta with honey was so good we ordered it another night) The hotel bar can serve up fab cocktails too! It’s set out of the main town area, an easy 10/15 min walk down and a 15/20 slow stroll back up, if you don’t have transport ( great to get your steps in and burn off those food/ drink calories!) Parga is a stunning place to stay, so nice to see somewhere that’s still traditional Greek. The staff are all exceptionally friendly and will do their best to assist you, Thank you so much to ALL the staff who made are stay very pleasant and memorable. Jenny & Karl x