Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 46 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka, upea aamupala, siisteys
-
Huoneisiin olisi kiva olla 2 avainkorttia.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-09


9 10:stä

+
Siisteys, henkilökunta, huone.
-
Ainoa miinus on sijainti, ei sovellu huonojalkaisille

Vahvistettu asiakas: 2023-10-02


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-14


9 10:stä

+
Kaikki toimi moitteettomasti
-
Kaikki toimii,yksi ainut miinus oli,että aurinkotuolit olivat liian lähellä toisiaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-14


9 10:stä

+
Ilmastointi, siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-07


8 10:stä

+
Kokonaisuus eli osa-alue toimi
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-17


10 10:stä

+
Ystävällinen ja palveluhenkinen henkilökunta, siisteys, vehreä puutarha, hiljaisuus huoneessa ( ei liikenne yms meteliä kuulunut)
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-22


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Adams -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

328 arvostelua
Erinomainen
 
237
Erittäin hyvä
 
62
Hyvä
 
18
Ei kovin hyvä
 
5
Huono
 
6

Viimeisimmät 5 arviota

5.9.2019

Kirjoittanut martta15 Länsi-Suomi, Suomi

Rauhallinen hotelli

Siisti hotelli, mukavalla paikalla. Keskustaan ja rantaan hieman mäkimaastoista matkaa, mutta hotellilla oli kuljetuspalvelu. Aamupala oli hyvä ja monipuolinen. Saimme aamupalaboxin mukaan, kun oli aikainen lähtö retkelle.Henkilökunnalla oli asenne kohdillaan.

 
29.7.2019

Kirjoittanut AnMiJ

Hyvä hotelli ja loistava palvelu

Vierailimme hotellissa isolla perheellä ja jo vastaanotto hotellilla oli aivan mahtava. Parasta palvelua mitä olemme saaneet pitkään aikaan ja erittäin lapsiystävällinen paikka. Hotelli on vasta remontoitu ja on erittäin siisti (ei kulahtanut). Puolihoidolla illallinen tilattiin listalta, mikä oli lapsiperheelle vähän miinusta (=buffet helpompi) mutta muuten oikein hyvä. Sijainti ok, hotellilla omat kuljetukset keskustaan, mutta kävellen menee helposti. Suosittelen!

 
1.6.2016

Kirjoittanut janetski2016 Rauma, Suomi

Hotelli Adams

Hotellin sijainti on hyvä, keskustaan kiva kävelymatka. Hotelli on erittäin siisti, uusi ja moderni. Ympäristö hoidettu hyvin. Aamupalabuffet oli kreikkalaisittain erittäin runsas. Isäntäpariskunta hääräili aamusta iltaan saakka ja muukin henkilökunta oli ystävällistä ja huomaavaista. Isona plussana oli ilmainen kuljetus keskustaan ja takaisin kuusi kertaa päivässä. Huone oli tosi siisti, valoisa ja uusi. Parveke oli kooltaan tosi iso. Parvekkeet oli rakennettu niin, että viereiseen ei nähnyt eli jokaisella oli oma rauha. Hotellia voi suositella erittäin lämpimästi!

 
6.10.2023

Kirjoittanut WineMarmot Suomi

A bit of a disappointment considering the reviews

I am not sure whether the hotel has changed as often happens with plenty of positive reviews but I cannot see the reason for these high ratings. In general the rooms were very clean and all of the staff were very friendly except at the reception. We had two so-called "junior suites" that had nothing to do with suites. There were no room service, no bath robe, no slippers, no bath room amenities etc. that would would normally expect to see in junior suites. Against the room description on hotel's webpage there was not bath tubs in our rooms as listed and "coffee and tea-making equipment" meant just a water boiler. I complained about this when we arrived but the reception did not try to amend the rooms despite their promises. The standard explanation at the reception to everything was that "we are fully booked". Food and especially the buffet breakfast was good, but the dinner was very expensive considering that there were equally good or better but much cheaper restaurants nearby. Although some people have complained a bit about the location we felt it was s good and there were minimarket, some pastry shops and several restaurants. Also the village itself was near enough. There is a shuttle bus 4 times a day but it covered only half of the distance (stopping at Hotel Rezi) and was quite expensive (€2,50 per adult). In general I would rate is as a good 3 star hotel with very clean but basic rooms. We are not planning to go there again.

 
1.10.2023

Kirjoittanut Pia H Helsinki

Nice place to relax for couple of days

Rooms are spacious and clean. Pool area is neat as well. I would say the personnel is friendly, but not too professional. Eating recommended at the village instead of Adams hotel. It might be difficult to get a taxi if you don't wish to walk to downtown. Therefore this hotel is not the perfect match for people with any walking disorders