Kokemuksia Acrothea -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 105 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,6 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Sijainti, ystävällinen palvelu, siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-18


9 10:stä

+
Keskeinen sijainti ja mukava, ystävällinen, tuttavallinen henkilökunta
-
Kun saavuin huoneessani oli torakka 😬

Vahvistettu asiakas: 2023-09-11


10 10:stä

+
Sijainti ja näköala.
-
Olisi mukava, jos kaikilla huoneessa majoittuvilla olisi oma avain huoneeseen. Yhden avaimen kanssa joutui jonkin verran suunnittelemaan menoja etukäteen. Tosin tarvittaessa ihana henkilökunta olisi avannut kyllä oven.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-04


10 10:stä

+
Erinomainen näköala merelle ja rantakadulle (rajoitettu merinäköala), oma parveke, rauhallinen sijainti, mutta helppo ja nopea kulku kaikkien palveluiden äärelle (ranta, satama, ravintolat, ruokakaupat), Huone oli siisti ja hiljainen. Naapureista ei häiriötä. Ilmastointi toimi hyvin ja omassa jääkaapissa oli riittävästi tilaa juomille. Henkilökunta oli erittäin ystävällisiä ja avuliaita.
-
Ei negatiivista sanottavaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-28


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-26


7 10:stä

+
Saimme alakerran huoneiston jossa ei ollut lainkaan näköalaa mutta ihana suuri terassi korikalusteineen. Aurinko paistoi terassille puolesta päivästä alkaen kuumasti mutta pyytämällä saimme aurinkovarjon. Huone oli tilava joskin kalustus tyyli ei ollut ihan minun makuuni. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja lämminhenkistä. Meillä oli kahden viikon ajan sama huonesiivooja joka oli todella herttainen ja viikkaili meidän ryttyyn jättämän vaatteetkin siistksi. Huoneistossa oli kapseli kahvinkeitin sekä Illyn espresso kapseleita ja myös vedenkeitin sekä teetä että murukahvia. Jääkaappi oli hyvä suurella pakastinosiolla ns. jenkkikaappi mallinen. Huoneistossa oli hyvä astiasto ainoastaan pikarit puuttuivat. Kylpyhuone oli tilava suurella suihkukaapilla ja ihana monitoiminen suihku.
-
Huoneiston ilmanvaihto ei ilmeisesti ollut kunnossa. Huoneilma oli todella kosteaa ja huoneistossa oli ajoittain viemärimäinen haju, erityisesti kylpyhuoneessa. Tuntui että huoneistossa kostuivat vaatteetkin ja toisella viikolla alkoi tuntua että ne myös haisevat huoneiston viemärimäiselle tuoksulle. Olimme siis alimman kerroksen huoneessa. Aamiais järjestely oli hankala ahtaaseen nurkaan laitettuine tarjoiluineen jossa ei ollut lainkaan laskutilaa lautaselle saati tarjottimelle kun otit ruokaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-19


8 10:stä

+
Hyvä sijainti ja ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-15


9 10:stä

+
Parvekenäköala, sijainti, aamiainen.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-10


10 10:stä

+
Siistit ja hyväkuntoiset huoneet ystävällinen henkilökunta, todella hyvä aamiainen. Hyvällä paikalla.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-22


10 10:stä

+
Sijainti, hyvä aamupala, siisteys.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-22


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Acrothea -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

99% matkustajista suositttelee

429 arvostelua
Erinomainen
 
381
Erittäin hyvä
 
43
Hyvä
 
4
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

22.6.2019

Kirjoittanut Julia R Cádiz, Espanja

Mielettömän ihana loma

Upea paikka, jossa on upea henkilökunta, huoneet ja näköala. Älä epäröi tulla tänne uudelleen. Dimitri ja perhe ovat ihania isäntiä, ja he todella huolehtivat meistää, kun meillä oli lääketieteellinen ongelma. Huipputason huoneissa on upeat näkymät Pargan lahdelle ja olet kirjaimellisesti 2 minuutin kävelymatkan päässä kaiken keskuksesta.

 
19.1.2014

Kirjoittanut livh2014 Haugesund, Norja

Mahtava viikko

Yövyimme Acrothea Hotellissa viikon Heinäkuussa 2013 yhdessä kolmen aikuisen lapsemme kanssa. Saimme enemmän kuin odotimme. Olimme olleet kreikassa moneen otteeseen, mutta tämä vierailu oli paras kaikista. Tärkeimpänä meille oli tapa, jolla meidät otettiin vastaan ja miten meistä pidettiin huolta tämän viikon aikana. Kiitos erittäin paljon Dimitri ja Alexandra mielenkiinnosta jota osoititte meille, meillä oli paljon kivoja keskusteluhetkiä ja saimme hyviä neuvoja kuinka, ja missä viettää viikkomme. Huoneet olivat siistejä ja hotelli on sijainniltaan loistavalla paikalla aivan kaupungin keskustassa ja rantojen läheisyydessä. Palaamme varmasti!

 
19.10.2023

Kirjoittanut Maria E Spring Grove, Pennsylvania

Lovely accommodation in every way

This by far was one of my favorite places to stay in Greece! Dimitri and his staff are as lovely as the hotel itself. Our room had a breathtaking view of the sea. It was clean, modern and within walking distance to restaurants, shopping, nearby attractions and the beach. Would go back in a heartbeat and highly recommend Acrothea as your place to stay. Greek hospitality at its best!

 
21.9.2023

Kirjoittanut redroseWigan wigan

Loved our stay !

We have just returned from a fantastic 7 night stay at the acrothea hotel, we stayed in room 103 which as a fantastic view of the island & the castle etc ! Dimitri & his staff looked after us very well & nothing was to much trouble for them not just with myself & my wife they helped everyone which was much appreciated! The room was nicely decorated & had a balcony of around 3metres in length! Fantastic stay with lovely owners & staff hopefully we will return one day ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 
3.9.2023

Kirjoittanut thorbj_rno436 Alleroed Municipality, Tanska

You wont find it better…

This hotel is simply incredible! It has the most stunning view and a warm cozy atmosphere. The rooms are very nice and the staff are extremely nice and helpful. I can only give this hotel my warmest recommandation!! If tou want a Perfect location - this is the place.