Kaksio alennetulla maatasolla

Kaksioita alennetulla maatasolla, joissa on parveke tai terassi. Huoneistojen tyyli ja malli vaihtelee. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 1-4 henkeä.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke, ja joiden tyyli ja malli vaihtelee. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Yksiö, alennettu maataso

Yksiöitä alennetulla maatasolla, joissa on parveke. Huoneistojen tyyli ja malli vaihtelee. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.