Naxos Beach

Naxos Beach on hyvä vaihtoehto kiireettömien lomapäivien viettoon, pulahda aurinkoisena päivänä mereen tai hotellin altaaseen. Hotelli on lyhyen kävelymatkan päässä Naxosin keskustasta, jossa on tavernoja, kauppoja ja mukava rantakatu.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle2

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siivous, oli puhdasta. Sijainti.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 111 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 850 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Naxos Beach on yksinkertainen mutta mukava hotelli rauhallisella sijainnilla St. Georgesin rannalla. Ranta sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä, ja myös keskusta ja satamapromenadi kauppoineen ja ravintoloineen sijaitsee aivan hotellin lähellä. Hotellin allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari.

Maksuton wifi kaikkialla hotellissa. Vastaanotto avoinna klo 8.00-22.00.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä tai illallinen á la carte -listalta)

Aamiainen tarjoillaan hotellilla. Muut ateriat tarjoillaan naapurihotelli Alkyoni Beachissa.

Hyvä tietää

Lue lisää kuljetuksista Naxokselle.

Tärkeä tieto koskien kuljetuksia Naxokselle!

Lento laskeutuu Santorinille, josta kuljetus Naxokselle lautalla. Suosittelemme varaamaan lisämaksullisen lentokenttäkuljetuksen. Tutustu kuljetuksiin ennen loman varaamista »

Hotellit Naxoksen kaupunki

Aeolis Naxos

Hotelli Aeolis Naxos sijaitsee keskeisellä paikalla Naxoksen kaupungissa. Uima-altaassa on oma osio pikkupolskijoille. Aeoliksessa vietät loman lähellä rantaa sekä kauppoja ja ravintoloita.

Asteria

Hotelli Asteria sijaitsee mainiolla paikalla lähellä rantaa. Voit aloittaa aamusi nauttimalla aamiaisen hotellin terassilla, josta on kaunis merinäköala. Naxoksen kaupunki viihtyisine tavernoineen ja kauppoineen sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Spiros

Hotelli Spiros on viihtyisä ja kotoisa huoneistohotelli, jossa on rentouttava allasalue. Täällä majoitut tyylikkäissä ja valoisissa huoneistoissa. Nauti päivistä altaalla tai kävele läheiselle St. Georgen rannalle. Keskustan ostokset ja ravintolat odottavat myös kävelymatkan päässä.

Sagterra

Hotelli Sagterralla on mainio sijainti Naxoksella, lyhyen kävelymatkan päässä Saint Georgen rannalta ja Naxoksen kaupungin keskustasta. Hotellilla on myös allas puutarhassa.

Naxos Holidays

Naxos Holidays on aivan kuten kreikkalaisen hotellin pitääkin olla; kauniita valkoiseksi kalkittuja taloja suuren altaan ympärillä! Miellyttävä ympäristö saa sinut nopeasti lomatunnelmaan.