Naxos Beach

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Naxos Beach on hyvä vaihtoehto kiireettömien lomapäivien viettoon, pulahda aurinkoisena päivänä mereen tai hotellin altaaseen. Hotelli on lyhyen kävelymatkan päässä Naxosin keskustasta, jossa on tavernoja, kauppoja ja mukava rantakatu.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti, erittäin viihtyisä, hyvin hoidettu piha, rauhallinen, mukava henkilökunta, hyvä aamiainen, lähellä rantaa
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 103 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 850 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Naxos Beach on yksinkertainen mutta mukava hotelli rauhallisella sijainnilla St. Georgesin rannalla. Hotellin allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari. Maksuton wifi. Rantaan on muutaman minuutin kävelymatka, ja hotelli sijaitsee myös lähellä keskustaa ja satamakatua. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Puutarha ja leikkipaikka. Maksuton pysäköinti. Vastaanotto avoinna klo 8.00-21.00.

Ateriat

Yksinkertainen aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Ateriat tarjoillaan naapurihotelli Alkyoni Beachissa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien kuljetuksia Naxokselle!

Lento laskeutuu Santorinille, josta kuljetus Naxokselle lautalla. Suosittelemme varaamaan lisämaksullisen lentokenttäkuljetuksen, joka sisältää myös ensimmäisen yön Santorinilla. Tutustu kuljetuksiin ennen loman varaamista »