Naxos Beach

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Naxos Beach on hyvä vaihtoehto kiireettömien lomapäivien viettoon, pulahda aurinkoisena päivänä mereen tai hotellin altaaseen. Hotelli on lyhyen kävelymatkan päässä Naxosin keskustasta, jossa on tavernoja, kauppoja ja mukava rantakatu.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti, erittäin viihtyisä, hyvin hoidettu piha, rauhallinen, mukava henkilökunta, hyvä aamiainen, lähellä rantaa
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 103 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 850 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Naxos Beach on yksinkertainen mutta mukava hotelli rauhallisella sijainnilla St. Georgesin rannalla. Hotellin allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari. Maksuton wifi. Rantaan on muutaman minuutin kävelymatka, ja hotelli sijaitsee myös lähellä keskustaa ja satamakatua. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Puutarha ja leikkipaikka. Maksuton pysäköinti. Vastaanotto avoinna klo 8.00-21.00.

Ateriat

Yksinkertainen aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Ateriat tarjoillaan naapurihotelli Alkyoni Beachissa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien kuljetuksia Naxokselle!

Lento laskeutuu Santorinille, josta kuljetus Naxokselle lautalla. Suosittelemme varaamaan lisämaksullisen lentokenttäkuljetuksen, joka sisältää myös ensimmäisen yön Santorinilla. Tutustu kuljetuksiin ennen loman varaamista »

Hotellit Naxoksen kaupunki

Naxos Resort

Mukavaa ja modernia asumista aivan rannalla, rauhallisessa ympäristössä. Allasalueella on viihtyisä allasbaari. Lapset viihtyvät uima-altaan lasten osiossa. Aamiaispöytä sisältyy matkan hintaan. Tyylikkäästi kykladiseen tyyliin sisustetuttuja kahden hengen huoneita.

Aeolis

Hotelli Aeolis sijaitsee keskeisellä paikalla Naxoksen kaupungissa. Uima-altaassa on oma osio pikkupolskijoille. Aeoliksessa vietät loman lähellä rantaa sekä kauppoja ja ravintoloita.

Naxos Holidays

Hotelli kuin kreikkalainen pienoiskylä. Naxos Holidays on miellyttävä, kykladiseen tyyliin rakennettu hotelli sijaitsee Naxoksen kaupungin reunalla. Vietä aurinkoisia päiviä allasalueella tai läheisellä rannalla. Nälän yllättäessä allasbaarista saa päiväaikaan pientä purtavaa.

Asteria

Hotelli Asteria sijaitsee mainiolla paikalla lähellä rantaa. Voit aloittaa aamusi nauttimalla aamiaisen hotellin terassilla, josta on kaunis merinäköala. Naxoksen kaupunki viihtyisine tavernoineen ja kauppoineen sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Alkyoni Beach

Hotelli Alkyoni Beachissa majoitut vain 30 metrin päässä ihanalta rannalta ja vielä lähempänä sinua odottaa hotellin allasalue. Matkustajat arvostavat myös sijaintia lähellä Naxoksen kaupunkia ja hotellin ystävällistä henkilökuntaa.

Blue Sky

Blue Sky on hotelli, joka sopii täydellisesti sinulle joka arvostat rannan ja Naxoksen kaupungin läheisyyttä. Huoneistot ovat eri kokoisia ja sisustettu vaalein huonekaluin.

Spiros

Hotelli Spiros on viihtyisä ja kotoisa huoneistohotelli, jossa on rentouttava allasalue. Nauti päivistä altaalla tai kävele läheiselle St. Georgen rannalle. Keskustan ostokset ja ravintolat odottavat myös kävelymatkan päässä.