Kokemuksia Aeolis Naxos -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 37 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Sopivan pieni, keskellä kaupunkia, lyhyt matka ns. keskustaan ja rannalle
-
Ei ehdotuksia

Vahvistettu asiakas: 2024-07-06


7 10:stä

+
Erittäin tehokas ja hyvä siivous. Sijainti hyvä. Hotellilla oma private parking. Pesulapalvelu.
-
Heti aluksi annettu kaksio piti vaihtaa kokonaan puuttuvien keittomahdollisuuksien vuoksi. Saatiin tilalle "sviitti". Sen huoneisto ja jääkaappi kuluneita, sohva likainen ja rikki. Peitettiin pyynnöstä valkoisella lakanalla. Vain yksi tuoli. Hotelli sopii hyvin tukikohdaksi vaatimattomalle turistille, joka käy siellä syihkussa ja nukkumassa. Puhelin ja wifi eivät toimi alakerran sisäpuolella.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-12


9 10:stä

+
Aamupala ja rauhallinen sekä henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-01


8 10:stä

+
Hyvä aamiainen ja sijainti
-
Henkilökuntaa oli kovasti kehuttu mutta minkäänlaista erityistä ei havaittu, vain huomenta ja hyvää yötä ainoastaan respassa oleva nuori tyttö oli palvelualtis. Aamiaisella oli suorastaan töykeää henkilökuntaa erityisesti henkilö, joka oli selvästi päävastuussa. Eli pientä valmennusta tarvitaan asiakaskohtaamiseen.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-24


10 10:stä

+
Keskeisellä paikalla, erinomainen aamiainen, monipuolisesti ruokia, vastapäätä hyvä ravintola
-
Ok

Vahvistettu asiakas: 2023-06-17


10 10:stä

+
Hotellin aamiainen yllätti positiivisesti. Oli todella monipuolinen ja syötävää oli niin suolaista kuin makeaakin ja paljon sekä lähtöaamuna klo 05.00 bussi haki, niin hotellista saimme vielä juoda kahvia ja saimme täytetyt sämpylät mukaamme. matkalle. Todella hienosti ajateltu hotellin puolesta. Sekä siisteys oli kiitettävää. Pyyhkeet vaihdettiin joka päivä ja muutaman päivän välein myös lakanat. Henkilökunta niin siivoojista respaan olivat todella ystävällisiä ja hymyileviä.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-10


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aeolis Naxos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

174 arvostelua
Erinomainen
 
75
Erittäin hyvä
 
69
Hyvä
 
18
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

27.9.2023

Kirjoittanut KirsiR112

Hotelli Aeolis Naxoksella

Hotellin aamiainen on parasta mitä ikinä olen tavannut. Tarjottavaa oli niin paljon. Omatekemiä hilloja isoissa vadeissa, vastapaistettua makeaa piirakkaa, joka aamu. Ihanaa tuoretta leipää. Oli pissapaloja, suolaisia ja makeita piirakkapaloja. Ihanaa Naxoslaista juustopaloja. Oli vaikka mitä. Ja kaikki maistuivat ihanilta. Henkilökunta todella ystävällisiä ja auttavaisia. Hymy herkässä. Lakanat ja pyyhkeet vaihdettiin usein. Sänky ja tyyny hyviä. Ihana pikkuinen parveke pienelle kujalle päin. Hotellin uima-allas oli pieni mutta siinäkin kerran pulahdettiin. Ihanalle hiekkarannalle n. 10 min kävelymatka. Lähettyvillä oli ravintoloita ja baareja. Satama-alueelle n. 15 min kävelymatka. Naxos on minun mielestäni kaunein kreikan saari missä olen ollut. Koko keskusta erittäin siisti, ei roskia kaduilla.

 
26.8.2018

Kirjoittanut 298mikak Kotka, Suomi

Jotain mikä pitää kokea.

Tämä hotelli ja sen isäntä kruunaa lomasi náxosksella. Ihana hotelli ja ystävällinen isäntä. Siistit huoneet ja hyvä aamupala. Vaikka lähistöltä löytyy lukematon määrä ruokaravintoloita on ympäristö hiljainen. Päärannalle lyhyt matka. Kannattaa tulla.

 
23.4.2024

Kirjoittanut ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α Ateena, Kreikka

Ένα βολικό ξενοδοχείο μέσα στη χώρα της Νάξου

Καθαριότητα: καθημερινός καθαρισμός δωματίου, αλλαγή πετσετών καθημερινά Τοποθεσία: πολύ βολική, μέσα στη Χώρα, εύκολη πρόσβαση σε εστιατόρια, εμπορικά μαγαζιά, καφέ Χώρος: ικανοποιητικά μπάνια, πισίνα, ψυγειάκι, κάποια δωμάτια είχαν υποδομή για παρασκευή γευμάτων

 
13.4.2024

Kirjoittanut Go43828855613 Nuevo Nayarit, Meksiko

Fausse représentation

Les photos sur le site ne représente pas la réalité . Notre chambre était très petite loins des photos qui illustre une grandeur respectable. C’était propre sans plus . Le personnel était froid , n’a pas été en mesure de nous faire des recommandations correctes pour visiter l’île , bref très décevant

 
26.10.2023

Kirjoittanut Lamite57 Laval, Kanada

Super site, mais peu sympathique!

Site intéressant près de multiples boutiques de location d’autos, de motos ou de vélos, et à quelques minutes à pied du bord de mer. Café machine à expresso au p-déjeuner, un plus. Et au premier coup d’oeil, notre chambre 3* la mieux équipée à date des quatre hôtels fréquentés. Ceci-dit, quelques bémols: les lits ne sont pas « faits » : on laisse le drap du dessus plié sous le couvre-lit, lui aussi plié au pied du lit, et on fait son lit comme on se couche, comme on dit… un concept! Et la porte de douche, défectueuse, donc fuites d’eau au plancher de la sdb. Aucun sourire de la part du personnel, c’est plutôt froid comme atmosphère.