Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita. Parveke tai maaterassi. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 6 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Kaksio

Valoisia ja tilavia kaksioita, joissa parveke tai maaterassi, koko vaihtelee. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö kahdella vuoteella. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 6 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 1-4 henkeä.

Yksiö

Valoisia yksiöitä, joissa parveke, maaparveke tai maaterassi, koko vaihtelee. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 6 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.