Mykonos kohdetiedot

Valuutta:

Euro (EUR).

Ruoka ja juoma:

Illallinen yksinkertaisemmissa tavernoissa n. 20-25 EUR/hlö. Olut maksaa noin 6,50 euroa. Kahden ruokalajin illallinen juomalla paremmassa ravintolassa n. 50-70 EUR/hlö.

Rannat:

Mykonoksella on monia ihania rantoja. Pitkät leveät hiekkarannat ulottuvat kaupungin ulkopuolelle. Paradise, Super Paradise, Plati Gialos ja Elia ovat vain muutamia niistä.

Iltaelämä:

Mykonoksen kaupungissa on laaja valikoima hyviä ravintoloita, baareja ja yökerhoja, jotka ovat avoinna pikkutunneille asti.

Julkinen liikenne:

Paikallisbusseja ja takseja. Lauttayhteydet viereisille saarille ja Ateenaan. Autoja ja mopoja voi vuokrata. Taksiveneitä eri rantojen välillä sesonkiaikana.

Aktiviteetit:

Vesiurheilua, kuten purjelautailua. Plati Gialosissa on sukelluskeskus. Myös ratsastus ja go-carting ovat suosittuja saarella.

Hyvä tietää:
  • Sesonkiaikana Mykonoksella on paljon ihmisiä, joten suosittelemme, että teet pöytävarauksen, jos aiot syödä Mykonoksen kaupungissa. Saarella on rajoitettu määrä takseja, eikä niitä voi varata, vaan ne voidaan tilata vain suoraan, mikä joskus tarkoittaa pitkiä odotusaikoja.

  • Mykonos on eksklusiivinen saari ja hintataso on täällä yleensä korkeampi kuin muilla Kreikan saarilla. Ruoan ja juoman laatu on kuitenkin erittäin korkea.