Egremnin ranta

Lefkaksen kuusi parasta rantaa

Lefkakselta löydät Kreikan hienoimpia rantoja kristallinkirkkaan meren äärestä. Länsirannikon rannat ovat ihanan luonnon ympäröimänä, ja niiden lähellä on myös monia mukavia rantabaareja. Itärannikon rannat ovat eläväisempiä, ja täältä löydät myös mahdollisuuksia erilaisiin vesiurheilulajeihin ja muihin palveluihin. Täältä löydät kuusi meidän suosikkirantaamme!

Porto Katsiki -ranta, Lefkas

Porto Katsiki

Tämä ranta on yksi kymmenestä Kreikan kauneimmista rannoista, joka sijaitsee pienessä lahdessa Lefkaksen lounaispuolella. Tänne pääset helpoiten vuokra-autolla. Rannalla on aurinkotuoleja, -varjoja sekä pieni ravintola. 

Desimin ranta

Pieni Desimin kiviranta sijaitsee noin 5 kilometrin päässä Nidristä. Rannalla on retkeilyalue sekä ravintola, ja voit vuokrata myös aurinkotuoleja ja -varjoja. Nidristä pääset rannalle pyörällä n. 40 minuutissa. Kun pyöräilet kohti Vlichon kylää, käänny heti kylän jälkeen vasemmalle ja näet kyltin jossa opastetaan Desimin rannalle.

Mikros Gialos

Vain 20 minuutin automatkan päässä Nidristä löytyy Poroksen kylä ja viihtyisä Mikros Gialosin ranta. Täällä hiekka on valkoista ja vesi turkoosia, ja voit vuokrata myös aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja – täydellinen kesäpäivä on taattu!

Milos, Lefkas

Kathisma

Kathisma on yksi Lefkaksen suosituimmista ja parhaista rannoista. Suurelta rannalta löytyy kaikki mitä onnistuneeseen rantapäivään tarvitset: aurinkotuoleja- ja  varjoja, useita tavernoita ja uima-altaita. Korkeasesongin aikana rannalle on bussikuljetus, joka pysähtyy myös Lefkaksessa. Jos saavut paikalle autolla Nidristä, matka kestää noin 45 minuuttia. 

Agios Nikitas

Agios Nikitas on aito pikkukylä Lefkaksen luoteisosassa, ja samalla alueella on myös useita hotelleja ja ravintoloita. Koska täältä löytyy monia ihania rantoja, sopii Agios Nikitas täydellisesti pienen päiväretken kohteeksi. 

Milos

Milos on fantastisen kaunis ranta, jonne pääset veneellä Agios Nikitaksesta. Täällä voit todella rentoutua, ja saada jopa koko rannan itsellesi. Huomioithan, että taksiveneet eivät kulje sunnuntaisin.