Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 118 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Kaikin puolin viihtyisä hotelli, palvelualtis henkilökunta ja hyvä sijainti lähellä rantaa.
-
Kylpyhuoneen suihku toimi ainoastaan välttävästi. Lisäksi ilmalämpöpumppu piti niin hirveää meteliä, että kotiin palattuamme hiljaisuus soi korvissa. Ilmalämpöpumpussa ei ollut mitään "quiet" -toimintoa kuten samalla matkalla olevan ystävämme huoneessa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-25


9 10:stä

+
Huippu sijainti, siisteys, henkilökunnan ystävällisyys pääosin.
-
Yksi asiakaspalvelija oli välillä aika ynseä (Mikko Leppilammen näköinen mies).

Vahvistettu asiakas: 2023-09-25


9 10:stä

+
Ihmettelin hieman aiempien arvostelujen ylistystä, periaatteessa kaikki oli kuten yleensä Kreikan hotelleissa. Ystävällinen henkilökunta ja toimiva huone ja runsas aamiainen (pahalla mehulla, kuten aina). Merinäköala oli hieno ja oli ihana syödä aamiaista ihan rannan tuntumassa.
-
Meillä oli ylimmän kerroksen huone, missä ei ollenkaan katosta. Sitä ei siis voinut käyttää kun puolet syyskuun ensimmäisen viikon lomasta satoi. Pisin miinus erittäin kovaäänisestä ilmastointilaitteesta huoneessa. Sitä ei voinut käyttää yöllä, mutta parvekkeen oven pystyi pitämään auki kun siinä oli hyvä hyttysverkko ja naapurusto oli hiljainen.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-11


9 10:stä

+
Sijainti, aurinkoinen parveke, siisteys. Rento paikka, viihtyisä, kaunis, hyvä uima-allas, meri vieressä.
-
Lavuaarin hana melkein irtosi käteen. Kylpyhuoneen hanan uusiminen. Bideesuihku olisi todella hyvä. Vähän epäselvyyttä alussa aurinkotuolien hinnasta/ maksuttomuudesta rannalla. Parannusehdotus: Selvät ohjeet Apollon sivuille mitä hotellivaraukseen kuuluu. Rantatuolit/ rantapyyhkeet/ kylpytakit ym.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-28


9 10:stä

+
Hotellin söpö sisustus ja kodikas tunnelma, riittävän tilava huone, iso parveke merinäköalalla, avulias ja ystävällinen henkilökunta, riittävä määrä aurinkotuoleja, joista ei tarvinnut "tapella", ihana meri ihan vieressä ja erinomainen sijainti.
-
Ainoa pikkupikkumiinus oli, että ilmastointi toimi ainoastaan, kun avain oli seinässä kotelossa. Seinänaapureillamme huone pysyi mukavan viileänä koko päivän, kun ilmastointi toimi jatkuvasti. Muuta en keksi. Ehkä vegaanijogurtti olisi ollut kiva lisä aamiaisella. Wifin kanssa oli pieniä ongelmia ajoittain.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-21


8 10:stä

+
Sijainti rannalla ihan paras. Lisäksi merinäköala lisäsi mukavuutta. Henkilökunta huippua, yhtä lukuunottamatta.
-
Kylpyhuoneet kaipaisivat pieniä kohennuksia. Ravintolan tarjoilija mies jolla blondatut hiukset oli tosi epäystävällinen.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-14


10 10:stä

+
Hotellin sijainti oli loistava: aivan rannassa ja kävelykadun lähellä. Aamupala oli monipuolinen, huone oli tilava ja siisti sekä näkymä parvekkeelta oli upea. Henkilökunta oli avuliasta ja ystävällistä. Rannassa oli myös aurinkotuoleja, joita sai käyttää ilman maksua.
-
Kaikki toimi hyvin.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-31


9 10:stä

+
Rauhallisuus, aikuisten hotelli
-
Huomioiminen saapuessa hotellille, esim tervetulomehu tms.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-31


8 10:stä

+
Parasta oli ehdottomasti sijainti rannalla. Vaikka hotelli oli ihan keskustassa ja lähellä ravintoloita, se oli kuitenkin rauhallinen. Huone oli kauniisti sisutettu ja hotellin rakennukset ja puutarha kauniita. Myös ranta oli puhdas ja näkymä upea. Ihana pieni hotelli!
-
Huoneen kylpyhuone oli melko huonossa kunnossa, pinnat kuluneet ja hanakin vähän irti.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-17


9 10:stä

+
Runsas aamiainen ja loistava sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Orion -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

140 arvostelua
Erinomainen
 
123
Erittäin hyvä
 
14
Hyvä
 
2
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

7.12.2019

Kirjoittanut KettuKaarina Etelä-Suomi, Suomi

Edelleen kehujen arvoinen

Tämä oli toinen vierailumme Orion-hotelliin. Jo ensimmäisellä kerralla olimme hyvin tyytyväisiä hotellin sijaintiin, sisustukseen, siisteyteen ja palveluun. Eikä meidän tarvinnut nytkään pettyä. Huoneita ja hotellin yleisiä tiloja oli remontoitu, siisteys oli huippuluokkaa ja palvelu loistavaa. Ilmastointi kuului nyt huoneeseen vakiona. Aamiaistarjontakin oli monipuolistunu, mm. munia, pekonia, paistettuja sieniä ja nakkeja oli lisätty tarjoiluun. Hyvillä mielin voimme suositella tätä ihanaa hotellia.

 
21.5.2017

Kirjoittanut Marjo_12345 Tampere, Suomi

Loistava hotelli!

Mahtava pienehkö hotelli, sijainti aivan meren rannalla. Viihtyisä allasalue, rauhallinen, ei liikenteen melua. Lähellä Nidrin satamaa ja rantakatua. Todella kauniit, avarat huoneet ja siisteys aivan huippuluokkaa! Hotellin omistajat ja koko henkilökunta erittäin ystävällisiä ja auttavaisia. Aamupala riittävä ja maukas, esim. munakasta sai pyytämällä.

 
21.7.2014

Kirjoittanut KettuKaarina Etelä-Suomi, Suomi

Erinomainen hotelli, erinomaisella paikalla

Pieni idyllinen hotelli aivan meren rannalla, uima-altaan kera. Hotelli muodostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, jotka sijaitsevat rauhallisen kujan päässä. Pääkadun vilinä ei kuulunut lainkaan hotellialueelle ja muutenkin alue oli rauhallinen, iltaisin jopa hiljainen. Huoneet olivat mukavan kokoisia ja siistejä. Huoneiden yhteydessä oli oma parveke. Sängyt olivat ehkä hieman epämukavat, koska pelkkä runkopatja teki vuoteesta melko kovan. Ilmastoinnin sai käyttöönsä lisämaksua vastaan. Laite oli varsin tehokas ja huoneen sai nopeasti viileäksi. Huoneissa oli hyvä äänieristys, mutta ovissa ei ollut kynnyksiä, joten äänet hotellin portaikosta ja käytävästä välittyivät hyvin huoneeseen. Tästä syystä voi herkkäunisemman uni katkeilla yöllä. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Patricia baarissa oli yhtä hymyä aamusta iltaan. Allasbaarista sai juomien ja drinkkien lisäksi myös syötävää: hampurilaisia, ranskalaisia, munakkaissa, pitzoja ja salaatteja. Aamupala oli ihan kohtuullinen, mutta ei kovin runsas: Leipää, muroja, jogurttia, keitettyjä munia, yhtä lajia leikkelettä ja juustoa sekä kahvia ja teetä. Ainoa miinus oli se, ettei aamupalan sisältö vaihtunut lainkaan visiittimme aikana. Hotellin uima-allas ja sen ympäristö oli hyvin hoidettu. Ympäristö oli vehreää ja kaunista runsaiden istutusten ansiosta. Altaan ympärille oli rakennettu osittain katettu iso terassialue, jolle oli sijoiteltu runsaasti sohvia, tuoleja ja pöytiä. Aamiaista oli ihana nauttia siellä. Altaan ympärillä oli vapaassa käytössä parikymmentä aurinkotuolia ja aurinkovarjoja. Rannalla sijaitsevat aurinkotuolit olivat maksullisia (2,50 eur./pvä). Merivesi oli todella kirkasta ja puhdasta. Rannan pyöreät pikkukivet olivat miellyttäviä jalan alla. Hotelli Orion oli kaiken kaikkiaan ihastuttava kokonaisuus, jossa viikon loma kului kuin siivillä. Yksi parhaita hotelleja jossa olen vieraillut. Tänne hotellia suosittelemme mielellämme ja tulemme itsekin varmasti vierailemaan täällä uudelleen.

 
23.10.2023

Kirjoittanut sarahcP3638HO

Outstanding in every way. Views to die for, superb staff.

We arrived home last night from The Orion Hotel in Nidri and I was compelled to come on and write about this beautiful hotel. It's quite simply - perfection. Small hotel, with a small dedicated staff and headed up by Roula who arrives through the day on her bike to check things are running smoothly. We were blown away by the style of the hotel (very classy with comfortable furnishings), lovely flowers and plants. It has been VERY well done and thought out. The reception is welcoming with marble flooring and classic furnishings (winged back arm chairs and chaise lounges) and scented roses and palms adorn the patio. We were fortunate enough to get the front block (but both blocks are short distance to the sea) and had a sea view room (8A on the side of the hotel). The room is very large by Greek standards - the UPVC windows are very good at keeping out noise and they have thought of everything - we were very impressed with the fly screens on the windows and patio doors. Clothes pegs provided on the balcony. Hair dryer. We had a walk in shower, bath robes, slippers, safe (charge) and small fridge. Cleaning was done daily and some days we had new towels every day. Initial beach towels are provided free of charge but you pay for any subsequent beach towels. There is a lift (I am limited mobility). There is a book corner for sitting and reading and shelves of books. Bar serving food, drinks and cocktails till 4pm. (very good food and huge portions). The pool is a lovely size but a tad chilly out of season (we went 08-22nd October) but still lovely sized for swimming. Breakfast is excellent - huge choice from eggs, bacon, sausages, greek yoghurt, cake, jams, toast, meats, cheese etc. = You can eat indoors or outdoors and there is a lovely decked area set above the beach with tables and chairs. Sunbeds around the pool are free of charge. Sunbeds on the beach are EUR7.00 per day. The sea here is the best we've experienced in Greece - we had a 'dawn dip' every morning and it was heavenly. We used beach shoes as the water has shingle/stones but is lovely and warm even in October. View was to die for - I kept saying to my partner it felt like we were in the Caribbean with the lush greenery and the mountains and backdrop. The Nidri 'strip' is a short walk from the hotel but far enough away to feel like you were in your own haven. Location cannot be beaten. Nidri itself has everything you can think of - supermarkets, pharmacies, doctors, hairdressers, shops. Plenty enough not to need to go anywhere. at Roula also owns Pyxida cocktail bar in town (the one with the Red lamps) and they make very good cocktails at a good price. The only downsides we could think of for the Orion would be: Hot water in shower - took a while to come through Wi-fi - slow in upper floor rooms but ok in bar/downstairs areas Although the above would not put us off returning. We loved this hotel so much we already booked 2024 whilst on holiday at the Orion. My partner even proposed to me whilst on holiday here!! Thank you Roula and your lovely team for the best holiday we've ever had in Greece. See you next year.

 
6.10.2023

Kirjoittanut arfor

Best hotel ever.

Best hotel ever.. this was our second stay at this hotel….in my opinion it is just the best..location,cleanliness,staff, food and as for the decor and comfort these cannot be beaten.. everything has the best attention to detail..you are looked after from the minute you walk in until you leave…will definitely be back !, oh I’ve just booked again for next year…