Kokemuksia Olga Lounge Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 1 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
10,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
10,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
10,0 / 10
Huone/huoneisto
 
10,0 / 10
Palvelu
 
10,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Meidät otettiin hyvin vastaan ja pyytämättä annettiin apua ja neuvoja bussin ja taksin käyttöön ja ym vinkkejä esim mitä nähtävyyksiä ja ravintoloita löytyy lähistöltä Saimme runsaan heidän itsensä tekemän kreikkalaisia herkkuja sisältävän aamiaisen, valmistivat myös lounasta ja illallista ja niitäkin hyödynsimme tarpeen mukaan.Huone oli valoisa ja siisti etenkin kylppäri, ympäristö kaunis ja rauhallinen. I
-
Ei ole mitään moitittavaa itse hotellissa, sijainti oli hieman sivussa turistipalveluista mutta kaunis rauhoittava ympäristö ja uimaranta olivat heti hotellin yhteydessä.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Olga Lounge Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

97% matkustajista suositttelee

811 arvostelua
Erinomainen
 
753
Erittäin hyvä
 
46
Hyvä
 
11
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

26.8.2019

Kirjoittanut lettu555 Kangasala, Suomi

Erinomainen hotelli

Ihastuttava ja ihana hotelli, jossa ystävällinen ja kielitaitoinen henkilökunta. Huoneet erittäin puhtaita ja allas upea. Hotelli sijaitsee hienolla paikalla ja sijainnista kulkevat myös julkisen liikenteen yhteydet.

 
31.7.2017

Kirjoittanut AdaL801

Erinomaista palvelua

Meidät otettiin hotellissa vastaan todella lämpimästi. Meidät haettiin pyytämättä päätieltä hotellille ja pyydettiin istumaan hetkeksi pihalle johon meille tuotiin lasit viiniä ja syötävää. Omistajat tulivat juttelemaan kanssamme ja olivat erittäin ystävällisiä. Pihapiiri oli todella viihtyisä ja hyvin hoidettu ja siellä oli paljon istumatilaa. Huoneet olivat erittäin siistit. Aamupala oli runsas ja todella hyvä. Kaikki oli paikallista, samana aamuna leivottua ja herkullista! Ruuat myös vaihtelivat, mikä oli mukavaa. Omistajat olivat todella avuliaita ja ystävällisiä, ja neuvoivat mitä kaikkea saarella kannattaa tehdä ja minne mennä/mitä välttää. Vinkit olivat hyödyllisiä vaikka tämä oli jo toinen kertamme saarella. Lähellä on ranta ja monia ravintoloita. Kaikenkaikkiaan erinomainen hotelli, vahva suositus!

 
22.5.2024

Kirjoittanut smteuthof Assendelft, Alankomaat

Aanrader! Mis deze kans niet.

Beste lezer Wat een super mooi en goed hotel! Wij zijn voor 11 dagen hier op vakantie geweest. Bij aankomst werden we warm onthaalt en voorgesteld aan de eigenaren. Het eten was SUPER! Overal aan gedacht.. veel extra.. zelfs toen we vol waren kregen we nog eten aan geboden. De service en sociale vriendelijkheid was echt boven gemiddeld. Voor kinderen ook zeker aan te raden. Wij zullen dit hotel bij iedereen aan raden en zeer zeker nog een keer terug komen. Kamers mooi en schoon. Bedden ook top! Bedankt voor de goede en leuke ervaring !

 
16.5.2024

Kirjoittanut Joost v

Fijn hotel voor een fijne tijd

Bij aankomst een warm onthaal. Iedereen van het hotel stelde zichzelf voor en we mochten meteen door naar de kamer. Na een korte introductie konden we de kamer op. Een ruime tweepersoonsbed, stortdouche, kookstel en koelkast. De airco maakte de kamer lekker koel. Zwembad met bar. Heerlijk om af te koelen of juist op te warmen. De bediening en het eten/drinken is echt top. Heerlijk klaargemaakte gerechten, er is voor ieder wat wils. De omgeving is mooi, je bent direct bij de zee, een waterval is op 20 minuten afstand te bezoeken. Kortom een fijn hotel voor een fijne tijd

 
15.5.2024

Kirjoittanut Sas B

Super geweldig zou zo weer terug komen appointment Olga is een aanrader

Mooie appartementen, super schone kamers, personeel is gastvrij en vriendelijk het eten is goed de, eaccommodatie, is perfect mijn nichtje is daar getrouwd alles was tot in de puntjes verzorgd al met al geweldige tijd gehad grt sas🤗👍👍👍