Kahden hengen huone

Kahden hengen huone jossa parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Kahden hengen huone, jossa on pohjaterassi ja oma uima-allas. Terassilla on tuolit, pöydät ja portaat alas altaaseen. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 näliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti

Sviitti pohjaterassilla ja näköalalla uima-altaalle. Sisääntulokerroksessa on olohuone ruokailutilalla - osassa baaritiski, sohva, wc ja terassi. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parveke. Makuuhuoneessa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä kylpyhuone suihkulla ja wc:llä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 70 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.