Kokemuksia Bel Air -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 124 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


6 10:stä

+
Aamupala
-
Meidän huoneessa ilmastointi puhalsi joko liian kuumaa tai kylmää. Väli moodeja ei ollut. Vessapaperi oli yhtenä päivänä loppu ja sitä oli liian vähän. Pelkissä lakanoissa nukkuminen ei ollut mukavaa ja lisäpeittoja ei ollut kaapissa. Viikon aikana myös lattiat olisi voinut pestä yhden kerran.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-06


10 10:stä

+
Rannan läheisyys, kodinomainen tunnelma, ystävällinen henkilökunta
-
Viereisen tien melu on niin kova läpi yön tien puoleisissa huoneissa, että ilmastointilaitteiden tulisi olla paremmat/uudemmat. Nukkuminen oli vaikeaa, koska ikkunoita ei voinut pitää auki melun takia eikä ilmastointilaitetta voinut pitää päällä koko yötä, koska siinä ei säädöt toimineet. Meidän porukasta osa majoittui Captain Stavrosissa ja siellä pystyi säätämään ilmastointilaitteen tehoa.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-30


9 10:stä

+
Mahtava omistajaperhe! Aamupala ajoi asiansa, ei mikään ihmeellinen, mutta kaikki tarpeellinen löytyi. Hinta-laatusuhteeltaan todella siisti, hyvä hotelli, sopivan etäällä keskustasta, mutta silti lähellä rantaa ja rauhallisella paikalla. Allasalue mukavan väljä, puuterassi siisti ja turvallinen.
-
Kaikki järjestyi, kunhan vain uskalsi avata suunsa ja puhua henkilökunnan kanssa.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-23


8 10:stä

+
Mukava henkilökunta. Allasbaarin pikkupurtavat sopivia lounaaksi. Lyhyt matka rantaan. Aamupala hyvä, mutta ei vaihtelua juurikaan.
-
Altaalla ei ole suihkua. Huoneen suihkutila aivan liian pieni. Erittäin huono äänieristys, seinät kuin paperia. Liian pieni jääkaappi.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-07


8 10:stä

+
Iso huone ja ilmastointi ja safetybox, tosin maksullisia.
-
WC:n suihkutila todella pieni (rättiverhot) ja lattia suihkun jälkeen märkä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


9 10:stä

+
Hyvä sijainti ja erittäin ystävällinen, palvelualtis henkilökunta. Hyvä perusaamiainen ja muu ruokatarjonta allasbaarissa. Kiva allasalue aurinkotuoleineen. Huoneen siivous joka päivä.
-
Pyykinkuivausteline parvekkeelle. Huoneen wc:n suihkunurkkaukseen suihkuverho. Pehmeämpi tyyny vaihtoehdoksi. Allasalueelle suihku.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


9 10:stä

+
Hotelli oli mielestämme parempi kun mitä netistä kuvat antoi odottaa. Hyvä sijainti, lyhyt matka kävellä (5-10min) rantakadulle. Myös aivan hotellin vieressä oli minimarkettia ja ravintoloita. Viihtyisä, rauhallinen, pieni hotelli. Uima-allas alue pieni, mutta meille oikein riittävä. Hotellissa ystävällinen palvelu, siivous joka päivä huoneissa.
-
Hieman isompi jääkaappi olisi saanut olla huoneissa

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


9 10:stä

+
Hyvä sänky, toimiva ilmastointi lisämaksusta. Aamupala riittävä. Huone siisti ja hyvänkokoinen jääkaappi oli iso plussa.
-
Tyynyt voisi olla paksumpia, kuivausteline olisi tarpeellinen parvekkeelle uikkareita ja pyyhkeitä varten. Aamupalassa voisi olla vähän enemmän vaihtelua viikon aikana.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


9 10:stä

+
Rauhallinen hotelli ja sijainti hyvä.
-
Allasalueelle suihku

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


9 10:stä

+
Todella hyvällä paikalla sijaitseva hotelli! Henkilökunta aivan ihanaa ja huoneet siistit!
-
Huoneessa voisi olla hieman parempi ilmastointi ja äänieristys

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Bel Air -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

214 arvostelua
Erinomainen
 
105
Erittäin hyvä
 
60
Hyvä
 
24
Ei kovin hyvä
 
15
Huono
 
10

Viimeisimmät 5 arviota

7.9.2019

Kirjoittanut veracfh Mäntsälä, Suomi

Mukava hotelli

Mukava pieni hotelli josta löytyy kaikki tarvittava. + Henkilökunta mukavaa ja avuliasta. + Wi-fi toimi moitteettomasti. + aamupala hyvä + allas-alue mukava ja rauhallinen + keittiöstä tilattavat ruoat esim uima-altaalle olivat erittäin hyviä ja isoja! - huone hyvin pelkistetty, ei shampoota/saippuaa, kuivaustelinettä, vedenkeitin ja muutama lasi löytyivät mutta kahvit oli hankittava itse. - suihkun puute allas-alueella Lisäksi mainittakoon, että ns. allaspyyhkeitä ei huoneesta valmiiksi löytynyt, mutta ne saatiin reipasta pyytämällä:)

 
25.8.2019

Kirjoittanut Experience685806

Todella hyvä hotelli.

Hyvää hotelli. Hinta ja laatu todella hyvä. Aamiainen riittoisa. Upea uima-allas , ystävällinen henkilökunta. Siistit huoneet joka päivä siivottiin.. WiFi toimii hyvin huoneissa Lähellä keskustaa 100m mutta ei mitää hälinää kuulu. Miinukset. Tyynyt huonot. Suihkuverho puuttuu

 
27.8.2021

Kirjoittanut Extraordinary460957 Tukholma, Ruotsi

Great hotel, awesome staff!

Usually don’t write any reviews but this place definitely deserves one! Got stuck in Greece for almost three weeks due to traveling restrictions. The hotel itself is really nice but the staff is out of this world! Genuine and super sweet people who only deserves the best! Would put 6/5 it I could!

 
27.8.2021

Kirjoittanut wenchewiik

10/10

Beautiful hotel with good location. Clean and comfortable rooms. Pool is nice with a jacuzzi aswell, and you eat breakfast by the pool! The best part of the Hotel is definitely the staff! I am forever grateful for their kindness and hospitality. Over all - I am very happy and would love to come back one day!

 
3.8.2021

Kirjoittanut Marino B

A wonderful week in the town of Nidri.

My wife and I spent a beautiful week at the Bel Air Hotel in Nidri. The hotel is smaller, located on the main street at the beginning of town, so it is in a quiet location. The nearest beach is 100m away. It is a 5-minute walk to the city center. Behind the hotel is a small parking lot where I parked a rented car.