Deluxe-yksiö

Valoisia ja moderneja deluxe-yksiöitä parvekkeella, mitkä sijaitsevat uudessa hotellirakennuksessa. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla ja maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kaksio

Kaksioita parvekkeella, jotka sijaitsevat vanhemmassa hotellirakennuksessa. Makuuhuone, jossa parivuode tai erilliset sängyt. Mikäli huoneistossa majoittuu kolme henkilöä, saattaa täällä tuntua ahtaalta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla ja maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Hiljattain remontoitu kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kolmio

Kolmioita parvekkeella, jotka sijaitsevat vanhemmassa hotellirakennuksessa. Kaksi makuuhuonetta, joissa parivuoteet tai erilliset sängyt. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla ja maksuton wifi, Ilmastointi ja tallolokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Hiljattain remontoitu kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.