Gastra
Maukas kreikkalainen mustekalapata, jota kutsutaan nimellä "gastra".
Tarvitset näitä:
- Mustekala
- Vihanneksia ja juureksia
- Kesäkurpitsaa, selleriä och fenkolia
- Valkosipulia
- Punaviiniä ja punaviinietikkaa
- Oliivioljyä
- Anista ja korianteria
- Vettä
Tee näin
Kypsennä mustekalaa hitaasti vihannesten ja juuresten kera vähintään kolmen tunnin ajan noin 120 ° C: n lämpötilassa. Keitä mustekala perunoiden, sipulin, porkkanan, kesäkurpitsan, valkosipulin, sellerin, fenkolin, punaviinin, punaviinietikan, oliiviöljyn, aniksen ja korianterin kera hyvin pienen määrän vettä kanssa. Näin saat maukasta, aitoa kreikkalaista pataa, joka muistuttaa lämpimistä lomapäivistä.