Rethymnonin rannikko kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman ruokajuomia maksaa noin 21 €/henkilö, olut noin 2,5 €.

Lentokenttäkuljetus:

Matka Hanian lentoasemalta ensimmäiselle hotellille Rethymnonissa kestää noin 1 tunnin ja Heraklionin lentokentältä noin 1 tunti 15 minuuttia. Bussikuljetus kestää Heraklionin lentokentältä kauemmin, mikäli reitti kulkee Amoudaran tai Agia Pelagian kautta. Bussikuljetus kestää Hanian lentokentältä kauemmin, mikäli reitti kulkee Georgioupoliksen, Kalives/Almyridan ja/tai Rethymnonin kaupungin kautta.

Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat:

Rethymnonissa on noin kymmenen kilometrin pituinen ranta, joka on osin hienoa hiekkaa, karkeaa hiekkaa ja pikkukiveä. Rantapalveluja ja vesiurheilumahdollisuuksia. Rannalla on liputusjärjestelmä.

Rantahotellit vuokraavat ranta-alueen kunnalta ja näin ollen aurinkotuolit ja -varjot ovat rannalla lisämaksusta.

Iltaelämä:

Rethymnonin rantakadulla on useita pubeja, musiikkibaareja sekä viihtyisiä kahviloita. Keskussa on aitoja ja eloisia bouzouki-klubeja. Diskot sijaitsevat aivan kaupungin ulkopuolella.

Julkinen liikenne:

Rethymnonista on hyvät bussiyhteydet Heraklioniin, Haniaan, pohjoisen rannikkotien kyliin ja Kreetan etelärannikolle. Rethymnonissa on paljon takseja ja auton, moottoripyörän, mopon tai polkupyörän vuokraaminen on helppoa. Suosittelemme auton vuokraamista ja tutustumista Kreetan moniin nähtävyyksiin ja rantoihin omin päin.

Aktiviteetit:

Aktiivisille riittää tekemistä! Purjelautailu, sukellus, snorklaus, kuntosali, aerobic, vaellus, tennis, ratsastus ja maastopyöräily.

Hyvä tietää:

Huomioithan, että sähkö on Kreetalla kallista. Hotellien lisämaksullinen ilmastointi maksaa noin 5–10 €/päivä/laite.