Rethymnonin rannikko kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman ruokajuomia maksaa noin 21 €/henkilö, olut noin 2,5 €.

Lentokenttäkuljetus:
  • Matka Hanian lentokentältä ensimmäiseen hotelliin kestää noin 1hja 15 min. Jos bussikuljetus menee Almyridan ja Kalyvesin kautta, matka ensimmäiseen hotelliin voi kestää jopa 3 tuntia
  • Matka Heraklionin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin kestää noin 1h ja 15 min.
  • Apollomatkojen henkilökunta ei yleensä ole mukana kuljetuksissa
Rannat:

Rethymnonissa on noin kymmenen kilometrin pituinen ranta, joka on osin hienoa hiekkaa, karkeaa hiekkaa ja pikkukiveä. Rantapalveluja ja vesiurheilumahdollisuuksia. Rannalla on liputusjärjestelmä.

Rantahotellit vuokraavat ranta-alueen kunnalta ja näin ollen aurinkotuolit ja -varjot ovat rannalla lisämaksusta.

Iltaelämä:

Rethymnonin rantakadulla on useita pubeja, musiikkibaareja sekä viihtyisiä kahviloita. Keskussa on aitoja ja eloisia bouzouki-klubeja. Diskot sijaitsevat aivan kaupungin ulkopuolella.

Julkinen liikenne:

Rethymnonista on hyvät bussiyhteydet Heraklioniin, Haniaan, pohjoisen rannikkotien kyliin ja Kreetan etelärannikolle. Rethymnonissa on paljon takseja ja auton, moottoripyörän, mopon tai polkupyörän vuokraaminen on helppoa. Suosittelemme auton vuokraamista ja tutustumista Kreetan moniin nähtävyyksiin ja rantoihin omin päin.

Aktiviteetit:

Aktiivisille riittää tekemistä! Purjelautailu, sukellus, snorklaus, kuntosali, aerobic, vaellus, tennis, ratsastus ja maastopyöräily.

Hyvä tietää:

Huomioithan, että sähkö on Kreetalla kallista. Hotellien lisämaksullinen ilmastointi maksaa noin 5–10 €/päivä/laite.