Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv paikalliskanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai terassilla. Yhdessä kaksiossa on suuri parveke tai terassi allasnäkymällä. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteesta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku, tai pelkkä suihku sekä wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-5 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella tai terassilla, osasta parvekkeista merinäköala. Yhdistetty makuuhuone/minikeittiö. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteesta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku, tai pelkkä suihku sekä wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.